Selskapet vil bli landets mest effektive: Nå søker de etter en ambisiøs leder

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Nettselskapet

Font

Verden og Norge blir stadig mer elektrisk, og Nettselskapet ønsker å være en pådriver i den utviklingen. Nå er de på jakt etter en ambisiøs person som skal være med å lede dem i riktig retning.

I 2019 slo Fosen Nett, Orkdal Energinett, Sodvin Nett og Rissa Kraftlag seg sammen til det som i dag heter Nettselskapet. Fra sine kontorer på Fannrem, Kyrksæterøra og Bjugn sørger de for at over 25.000 kunder i Orkdal, Hemne, Bjugn, Ørland, Snillfjord og Indre Fosen har strøm i stikkontaktene sine.

– Det er en helt essensiell jobb for samfunnet vårt. Vi har ansvaret for at alle som bor her skal ha tilgang til strøm. Når det bygges nye hus, hytter og industri i området, skal vi legge til rette for dem. I tillegg har vi et evigvarende ansvar for å drifte, vedlikeholde, måle og utvikle strømnettet videre, sier Eirik Jørum, styreleder i Nettselskapet.

Nå er det på utkikk etter en administrerende direktør, som skal utvikle selskapet videre.

– Oppgaven til den nye administrerende direktøren er å utvikle Nettselskapet videre til å bli en av de beste i klassen, sier Jørum.

Her kan du lese mer om stillingen!

Husk lyd!

Her kan du lære mer om selskapet

Eirik Jørum, styreleder i Nettselskapet, forteller at bransjen er inne i en stor utvikling.

Dress shirt, Smile, Sleeve, Collar

Stor utvikling

Jørum forteller at utviklingen i bransjen er i høygir. Stadig mer skal elektrifiseres for å bidra til det grønne skiftet. Transportbransjen skal bli elektrisk, og de har blant annet ansvar for ferjeladingen på Rørvik og Brekstad.

– Det er en stor endring i bransjen og vi i Nettselskapet skal lede an og ta en posisjon for videre vekst. Derfor søker vi etter en administrerende direktør som skal være med på å realisere disse ambisjonene, sier Jørum.

Han forteller at ambisjonene er å bli landets mest effektive nettselskap.

– Vi har stor tro på at det er mulig å få til. Nettselskapet har mange dyktige folk på laget, mange synergier fra fusjoner å spille på og andre stordriftsfordeler vi skal ta i bruk i tiden fremover. Alt ligger til rette for at det skal være mulig, sier Jørum.

Han mener at den fremtidige direktøren får muligheten til å være med på et veldig givende eventyr i årene som kommer.

– Her blir du en leder for et utviklingsorientert selskap med solide eiere i ryggen. Du får gode muligheter for faglig og personlig utvikling, sier Jørum.

– I tillegg er det et godt arbeidsmiljø her på huset. Det er veldig trivelig å jobbe med de fantastiske folkene her, legger han til.

Noe for deg eller noen du kjenner? Trykk her!

Varierte utfordringer

Én av disse folkene er Magne Kirkholt, prosjektleder i Nettselskapet. Han har jobbet i en av forløperne til Nettselskapet siden 2003.

– Det har vært en artig og interessant arbeidsplass fra første dag. I de siste årene har det også skjedd en stor utvikling i hele bransjen, så man får hele tiden nye og varierte utfordringer, sier Kirkholt.

Han forteller at det tidligere var mange små nettselskap spredt rundt omkring i landet, men at de senere årene har blitt større og større enheter.

Det samme har skjedd i Nettselskapet, som er et resultat av en fusjon av fire forskjellige selskaper. Kirkholt mener at det har kommet mye bra ut av sammenslåingen.

– Det er positivt å få nye kolleger på laget, som man kan samarbeide med og lære av. Det gjør oss sterkere, mener han.

De fleste som jobber i Nettselskapet er energimontører. Erik Åsløkk fra Orkland er én av dem.

– Det er et veldig godt arbeidsmiljø og vi er en sammensveiset gjeng. Det er en veldig givende jobb, vi sørger for at en viktig infrastruktur i samfunnet er på plass, sier Åsløkk og legger til at han har en veldig variert arbeidsdag.

Spennende tider

Både Åsløkk og Kirkholt gleder seg til den videre utviklingen av Nettselskapet og ser også frem til å få en ny administrerende direktør på plass. De har noen tanker om  hvordan den nye lederen bør være.

– Det er spennende tider og det er alltid bra å få inn nye folk i selskapet. Vi håper det er en strukturert og beslutningsdyktig person, som samtidig lytter til oss ansatte. Vi i Nettselskapet har gjort veldig mye bra så langt og
får vi på plass en slik person, så kan vi ta noen ekstra steg i tiden som
kommer.

Husk lyd!

Slik er det å jobbe i Nettselskapet

Styreleder Jørum sier at de ser etter en person med høyere utdanning, som gjerne har erfaring med oppkjøp og fusjoner.

– Hvis man ser stort på det, så tror jeg det er en attraktiv stilling for dem som ønsker å bidra til det grønne skiftet i Norge. Men vi er også en bedrift som ønsker å vokse og her kan du få ansvaret for det. En ambisiøs og engasjert person vil trives godt her, sier Jørum og legger til:

– Vi tror det blir større enheter i hele bransjen, så det er essensielt for oss å bli større. Vi har gode resultater i dag og er godt fornøyd med utviklingen i Nettselskapet. Nå skal vi rigge oss for fremtiden og den nye direktøren blir en viktig brikke for selskapet i årene fremover.

Vil du være med på denne reisen? Klikk her!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Logo, Font, Text
Font