Vi selger bilene slik vi ville ha kjøpt dem selv. Det er grunnpilaren hos oss i Nor-Trade.

Tord og Rune Malvik, Nor-Trade

Brødrenes lidenskap kommer kundene til gode

Fra Lamborghini til Nissan Leaf:

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Nor-Trade

Er du på jakt etter en elbil? Velger du Nor-Trade skal du kunne føle deg trygg på at du har gjort et godt kjøp og fått god hjelp på veien mot drømmebilen.

Vi har tidligere skrevet om den merkeuavhengige elbilforhandleren Nor-Trade, som du finner på Sluppen i Trondheim.

Her finner du det meste du kan tenke deg av elbil-modeller på ett gulv.

Alt fra kjente og kjære biler som Volkswagen, Tesla og Nissan Leaf til spreke nykommere som Hongqi og Nio.

– Elbilutviklingen har vært enorm de siste årene. Vi er utrolig spent på hvordan markedet ser ut om fem år, sier brødrene Rune og Tord Malvik, som driver Nor-Trade sammen.

Folkelig luksus

Av alle de forskjellige merkene og modellene er det desidert én bil som er mest populær blant kundene.

– Det er fortsatt Nissan Leaf vi selger mest av. Jeg tror det er verdens beste bil. Det er sjelden noe feil med dem, sier Tord.

– Tesla og Volkswagen er også populære, men det er, som Tord sier, Leaf som er folkefavoritten, legger Rune til.

Både Tord og Rune har en brennende lidenskap for kjøretøy – og gjerne noen som kanskje er litt mer spenstige enn Leaf og eGolf. Tidligere har folk kunne se Lamborghini, Ferrari og Rolls Royce i butikken.

De siste årene har brødrene gått fra bensinslukere til elektriske kjøretøy – med stor suksess.

Folk er  nysgjerrige på fremtidens elbiler, og i det siste har mange vært innom for å se på nykommerne i markedet. Spesielt den kinesiske elbilen Nio har trukket mange til sjappa.

– Den har nettopp kommet til Norge og jeg tror vi er den første i Trøndelag som har den til salgs, sier Tord.

Bilinteressen kommer virkelig til syne når nye biler kommer til markedet. Både Rune og Tord bruker god tid på å lære seg de nye kjøretøyene, slik at de skal kunne svare og gi gode råd til kundene sine.

– Jeg har prøvekjørt Nio i 60 mil, for å finne ut hvordan bilen fungerer, sier Tord.

Og dommen over den nye elbilen er dette:

– Det er en av de beste bilene jeg har prøvd, uten tvil. Både når det gjelder komfort og kjøreegenskaper. Så må vi også  nevne teknologien inne i selve bilen og roboten som sitter oppe på dashbordet –  du føler at du befinner deg i året 2050, sier Tord.

Are Keiseraas har vært fast kunde hos brødrene på Nor-Trade siden 2017.

Trofast kunde

En av de mange fornøyde kundene som har stoppet innom lokalene er Are Keiseraas, som selv sier at han er over gjennomsnittet bilinteressert.

– Jeg bytter bil en gang i året, og både kjøper og selger bil gjennom Nor-Trade. Det har jeg gjort siden 2017, og det har fungert helt strålende. Jeg er utrolig fornøyd, forteller Keiseraas.

Grunnen til at han tok den første turen var ganske enkel;

– Jeg kom over en annonse og så at de hadde mange fine biler. Det fanget interessen min. Og så ble det fort klart at de er en stor og seriøs elbil-aktør i Trondheim, sier Keiseraas.

Fem år senere er han klar på at han velger Nor-Trade av flere grunner enn bilutvalget. God service og rådgivning er også viktig.

– Her får jeg god oppfølging både når jeg skal kjøpe og selge bil. De er flinke til å få riktig pris, og så har de utrolig mye kunnskap om faget, sier Keiseraas.

– Hvis det skulle være noe jeg lurer på i forbindelse med den nye bilen, så er det også veldig lett å ta kontakt med dem. Da får du rask og god hjelp, legger han til.

Nor-Trade-metoden

Om det så er en Nissan Leaf til 200.000 kroner eller en Nio til nærmere 700.000 kroner, så kan du regne med at bilen har blitt tatt godt vare på hos Nor-Trade.

– Vi selger bilene slik vi ville ha kjøpt dem selv. Det er grunnpilaren hos oss i Nor-Trade, sier Rune og Tord.

– Vi sjekker om det er behov for service, og får selvsagt gjennomført det hvis det skulle være nødvendig. Vi lakkerer småskader, gjør bulkutretting, lakkerer og skifter dekk hvis det skulle være nødvendig, legger de til.

Bilene du finner her er også nøye utvalgt av brødrene. De sjekker blant annet eierhistorikken og ikke minst at bilen er førstegangskjøpt i Norge.

– Det er viktig, spesielt med tanke på batteriene. Hvis den er kjøpt i Norge er det varmebeskyttelse rundt dem, som kommer godt med i vinterkulda.

De er ute etter å yte det lille ekstra, og forteller at det aller beste med jobben er å gjøre kundene fornøyde.

– Det er derfor vi setter oss så godt inn i bilene. Alt fra forskjellige smarte funksjoner, kapasitet og strømforbruk. Du skal føle deg klokere og trygg på at du har valgt rett når du tar turen til oss, sier Rune.

– Vi har mange førstegangskjøpere innom. Mange av dem er helt blanke når det kommer til elbil. Da er det mange som setter pris på å komme til et sted som kan det inn til fingerspissene, legger Tord til.

Snart kommer høst- og vinternyhetene

Det ser ut til å bli en spennende høst og vinter på elbil-markedet med mange spennende nyheter på trappene.

– Vi ser blant annet frem til å få på plass de nye modellene fra BMW, som passer for folk som er ute etter flott design og hverdagsluksus. Og så må vi nevne Volkswagens ID. Buzz, som vi tror mange kommer til å være nysgjerrig på, sier Tord og Rune.

Om det er en familiebil, bybil eller en litt mer fancy elbil du er på jakt etter, så er Are Keiseraas i hvert fall sikker i sin sak.

Da bør du ta en tur til Nor-Trade. Her finner du et stort og spennende utvalg av biler, og Rune og Tord gir deg god hjelp til å finne bilen som passer for deg og ditt behov.

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text