Norgeshus ønsker flere med på laget:­

Her får jeg skape, forme og utvikle meg faglig hver dag!

Norgeshus har flere år på rad blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. De er i kraftig vekst, og skal nå ansette en stor håndfull nye boligspirer.

Hovedkontoret til Norgeshus ligger knappe 15 minutter fra Trondheim, midt i Melhus sentrum. Her har Ragnhild Godø Slørdal jobbet som arkitekt i 13 år, og til tross for sin lange fartstid i bedriften, forteller hun at ingen dag er lik den forrige.

– Her får jeg hele tiden utfordret kreativiteten min. Jeg får skape og forme noe som tidligere ikke eksisterte, og det er utrolig gøy, forteller Ragnhild.

Da Ragnhild startet i Norgeshus i 2009 var de tre arkitekter på huset. I dag er de tolv, og skal utvide ytterligere.

­– Vi har vokst i jevn fart hele veien, og det er utrolig gøy å være med på denne utviklingen, sier hun.

Dette er Norgeshus

  • Norgeshus ble stiftet 1988 av Dagfinn Båtvik
  • Er i dag en franchisekjede eid av familien Båtvik
  • Hovedkontoret ligger sentralt på Melhus, kun 15 minutter utenfor Trondheim
  • I dag har de 130 lokale forhandlere over hele landet
  • Har 1600 ansatte på landsbasis, og 80 ansatte på Norgeshus sitt hovedkontor
  • Norgeshus er kåret til en av Norges beste arbeidsplasser flere år på rad

Styrker avdelingen på flere fagområder

Ragnhild jobber i Norgeshus sitt ingeniør- og arkitektkontor, og avdelingen består i dag av 50 ansatte fordelt på fire grupper: Husbygg, Plan, RIB (Rådgivende ingeniør bygg) og Arkitekt. Sammen prosjekterer de om lag 1000 enheter hvert år, og har til enhver tid 250 aktive byggeprosjekter.  

– Den ene dagen kan jeg jobbe med å realisere boligdrømmen til en småbarnsfamilie i Nittedal, og neste dag i en gruppe som skal finne de beste restaureringsløsningene for et gammelt hotell på Lillehammer. Det er utrolig allsidig, smiler Ragnhild.

Husk lyd!

Tett samarbeid med alle

Jan Tore Tangstad leder avdelingen til Ragnhild. Han har selv erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, og gleder seg over veksten til bedriften.

­– Vi får om lag ti nye lokale forhandlere hvert eneste år, og dette gjør at vi får en økning i kundemasse. Nå ønsker vi å være frempå, og utvider fagkompetansen vår med flere dyktige medarbeidere, forklarer Jan Tore.

I avdelingen til Jan Tore leter de nå etter VA-ingeniør, arealplanlegger, bygningsfysiker, konstruksjonsingeniør, arkitekt og byggesaksbehandler.

– Vi ser etter medarbeidere i alle aldre, og gjerne med noen års erfaring. Men hos oss er det like viktig med personlig egnethet som faglig kompetanse, presiserer han.

Avdelingslederen forteller at Norgeshus strekker seg langt for å opprettholde det gode arbeidsmiljøet. Derfor er det viktig å finne personer som passer godt inn i gruppa, og kan bidra til det gode miljøet på jobb.

– I Norgeshus skal vi være best på folk, så det må være en kombinasjon mellom faglig kompetanse og personlig egnethet, smiler han.

Husk lyd!

– Bredt og stort fagmiljø

Kåret til en av Europas beste arbeidsplasser

Målinger gjort av Great Place to Work viser klart og tydelig at de ansatte i Norgeshus trives godt på jobb, og årsakene til det er mange.

– Vi deltar i kåringen hvert eneste år, og vi gjør det godt. Sist kåring ble vi nummer to i hele landet i kategorien for bedrifter med over 500 ansatte, forteller han.

– Og nå skal vi til Italia for å delta i den europeiske kåringen, som betyr at vi er en av Europas beste arbeidsplasser, legger han til med et smil.

Norgeshus bruker ikke bare målingene til heder og ære, men høster også erfaringer og mulige forbedringsområder.

– Vi bruker denne kåringen som et verktøy for å styrke arbeidsmiljøet ytterligere fra år til år. Alle våre ansatte må fylle ut et ganske detaljert skjema når vi melder oss på, og dette gir god innsikt i hva som funker, og hva som kan bli bedre, forklarer han.

Ragnhild og resten av de ansatte skryter også varmt av arbeidsplassen, og kan løfte frem flere goder og tiltak som gjør Norgeshus verdig kåringene hvert år.

– For det første vil jeg si at jeg har veldig trivelige kolleger. Vi finner på mye fint sammen, både i arbeidssammenheng og på privaten. Vi har en flott velforening som initierer til stort og smått av aktiviteter, så her er det noe for enhver smak, smiler hun.

Kontorene på Melhus tilbyr også eget trimrom og squashhall i kjelleren, samt varm mat i kantina hver eneste dag.

– Det er veldig godt tilrettelagt for dem som ønsker å sykle eller løpe til jobb. Det er gode garderober med dusj og alt man trenger, – og kantina vår er grunn nok i seg selv til å dra på jobb. Den er skikkelig bra, skryter Ragnhild.

Allsidig og sosial arbeidsplass

Jan Tore og Ragnhild forteller at Norgehus har et bredt og stort fagmiljø, og tror mye av nøkkelen til suksessen ligger i dette.

– Her har vi all fagkompetanse under samme tak. Om jeg trenger råd eller har spørsmål om for eksempel byggkonstruksjonene til et prosjekt, kan jeg enkelt gå bort til en kollega som jobber med dette, forklarer Ragnhild.

Faglig styrke er viktig for Norgeshus, og de ansatte oppfordres til å ta videreutdanning for å hele tiden kunne være oppdatert på den nyeste kunnskapen.

– Her har vi flere ansatte som har tatt både bachelorgrad og mastergrad i regi av jobben. Det betyr mye for oss at de ansatte søker ny kunnskap. Det gjør at vi kan prestere bedre ut mot forhandlere og kunder, samtidig som det gir en ekstra motivasjon og ny giv til de ansatte, forteller Jan Tore.

Kombinasjonen av varierte arbeidsoppgaver, gode utviklingsmuligheter, et tett faglig samarbeid og gode sosiale tilbud for de ansatte er gull verdt for Ragnhild og resten av de ansatte.

– Hvis du har lyst å jobbe på en av Norges beste arbeidsplasser, med kort vei mellom by og bygd, er det bare å søke til Norgeshus, avslutter Jan Tore med et smil.

Bli en del av Norgeshus-teamet - Søk her!

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Font
Azure, Font

ANNONSØRINNHOLD