Norrein Gruppen fortsetter å vokse og ambisjonene er store

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Norrein Gruppen

Font

Norrein Gruppen har vært en dundrende suksess i flere tiår. Men 40-åringen satser fortsatt frisk i Norge og Sverige. Derfor trenger de flere regnskapsførere som skal være med på eventyret.

Norrein Gruppen står bak en av landets mest kjente restauranter, Egon, som har vært en megasuksess i mange, mange år.

Snart åpner de dørene til restaurant nummer 46 i rekken – og de har ikke tenkt å stoppe der.

- I dag har vi restauranter i både Norge og Sverige – og vi har ambisjoner om å vokse begge stedene. Derfor er vi nå på jakt etter to nye regnskapsførere, som har lyst til å bli med på dette eventyret, sier økonomisjef Eivind Fallan i Norrein Gruppen.


Vil du vite mer om stillingene? Klikk her!


Eivind Fallan, økonomisjef i Norrein Gruppen, forteller at de har store vekstambisjoner.

Gründersuksess

Norrein Gruppen ble etablert på 80-tallet og er i dag mest kjent for de mange Egon-restaurantene. De driver også Emilies Eld Restaurant & Bar, Kieglekroa og Thon Hotel Prinsen her i Trondheim.

Alle disse befinner seg i samme kvartal som kontorlokalene til Norrein Gruppen. De holder til i syvende etasje over hotellet i Prinsenkrysset, og her har de 40 ansatte fin utsikt over Trondheimsfjorden og sentrum.

Rundt halvparten av dem jobber med økonomi, der hver regnskapsfører vanligvis har ansvar for en håndfull med Egon-restauranter.

- Du blir en viktig støttespiller til daglig leder ute i restauranten. Her sitter man nært driften daglig og over tid. Som regnskapsfører har du påvirkning på den enkelte restaurants måloppnåelse og suksess. Og da må man ha et godt samarbeid, sier Fallan.

Regnskapsførerne Linn Oshaug og Hege Kristin Engan forteller at det tette samarbeidet gjør at de får et spesielt forhold til driverne.

- Man får et eierforhold til sine restauranter og får en god kontakt med daglig leder og kjøkkensjefen. Enkelte av dem har jeg blitt virkelig godt kjent med og sender «snapper» til daglig. Man blir en del
av livene til hverandre, sier Engan.

- Og så pleier man å møtes gjennom samlinger med
Norrein Gruppen. Det er også viktig å møtes på den måten for å få et godt samarbeid, legger Oshaug til.


Vil du vite mer om stillingene? Trykk her!


- Fantastisk arbeidsmiljø

Oshaug og Engan har begge lang fartstid i Norrein Gruppen, og har jobbet her i henholdsvis 13 og 14 år. Men det er ikke unikt at folk blir værende lenge i disse kontorlokalene.

- De aller fleste som jobber her, blir værende. Vi ønsker at folk skal trives på jobb hos oss, og lang fartstid er et tegn på at vi har lyktes godt med det, mener Fallan.

Oshaug og Engan sier seg enig i det.

- Årene her har gått utrolig fort. Det er en helt fantastisk arbeidsplass med kolleger som har blitt mine venner for livet. Folk tar seg tid til å snakke sammen. Her blir du sett, sier Engan.

- Jeg synes det er en utrolig fin miks med folk her. Alt fra 23-åringer til folk opp mot 60. Arbeidsmiljøet her er virkelig godt og vi trives på jobb. Vi har mange samlinger og aktiviteter gjennom jobben, og vi drar ofte på turer og lignende utenom arbeidstiden, legger Oshaug til.

Og med en Egon-restaurant på gateplan i Prinsenkvartalet, er det lett å finne på noe sammen i lunsjen.

- Jeg tror ikke det er mange arbeidsplasser som har like gode lunsjordninger som oss. Her får vi servert nydelig mat hver dag, om vi ønsker det, forteller de.

I tillegg til gode kolleger, så er det en annen ting som gjør at de trives så godt i stillingene sine; fleksibiliteten.

- Jobben er variert utfra hvor i måneden du er. Du fyller opp dagene dine selv og slipper å ta med deg jobben hjem når du er ferdig, sier Engan.

- Det er enkelt å finne en god balanse mellom jobb og privatliv. Her får du mye frihet under ansvar og hvis du har noe du lurer på, så er det aldri noe problem å snakke med sjefen. Det setter jeg stor pris på, sier Oshaug.


Noe for deg eller noen du kjenner? Her leser du mer om stillingene!


Godt arbeidsmiljø er viktig for Norrein Gruppen.

Slik er arbeidsdagen

Nå som Norrein Gruppen satser videre, skal de få enda flere gode kolleger på laget.

Det ser Oshaug og Engan veldig frem til.

- Vi gleder oss veldig til å få på plass nye ansatte. Her skal de bli tatt godt imot fra første stund, det kan vi love, sier duoen.

Men hva slags person er det Norrein Gruppen ser etter?

Fallan mener at det er spesielt én ting som er viktig hos regnskapsførerne i selskapet:

- Du må like å være i et ungt miljø. Daglig leder og kjøkkenledere er ofte unge folk, og du må like den energien som kommer som følge av det, sier Fallan.

- Vi er ikke så nøye på den formelle kompetansen du har, men det er viktig at du er nysgjerrig og læringsvillig. Har du det på plass, så skal vi gi deg mye kunnskap og kompetanse. Her har vi troa på folk, legger han til.

Og du bør kanskje ha et snev av eventyrlyst:

- Norrein Gruppen er virkelig en norsk eventyrhistorie, som startet med tre gründere og en god idé. I dag har vi utviklet oss til noe langt større. Finansielt står det veldig bra til og ambisjonene er fortsatt store. Her kan du være med å skape ny historie – sammen med oss, sier Fallan avslutningsvis.


Vil du være med på reisen? Trykk her!


Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Font