Endringsvillig og nytenkende? Da kan du være den rette for denne bedriften

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Norsk Transformator

I over 70 år har Norsk Transformator holdt koken og pilene peker stadig oppover. Nå ser de etter en daglig leder som kan ta fabrikken til Nortrafo Production til nye høyder.

Siden 1950 har Norsk Transformator i Steinkjer produsert og levert transformatorer til hele Skandinavia. Mye har skjedd på disse årene, men en ting er sikkert; pilene peker stadig oppover.

I år omsetter de transformatorer for rundt 180 millioner kroner og Rune Evjen, styreformann ved Nortrafo Production, mener den gode trenden kommer til å fortsette i flere år fremover. Bedriften er leverandør av kritiske komponenter til strømnettet, og ønsker å være en viktig bidragsyter til det grønne skiftet.

- Vi har en veldig positiv utvikling. Akkurat nå jobber vi med spennende fornying av produksjonen. Blant annet gjennom robotisering og smarte digitale løsninger. Det er en aktiv og fremtidsrettet utvikling, sier Evjen.

Et av grepene de har tatt nå er å skille produksjonen og salgsavdelingen. Evjen sier at det er flere grunner til dette:

- Men i bunn og grunn handler det om at vi ønsker et større fokus på produksjon og utvikling. Dette er en langsiktig satsing fra eierne våre, og noe vi tror blir viktig i årene fremover, sier Evjen.

Og nå er de på utkikk etter en nøkkelperson til denne utviklingen.

- Vi er på jakt etter en ny daglig leder/fabrikksjef til produksjonen, som ønsker å være med på denne reisen, sier Evjen.

Noe for deg? Klikk her for å lese mer om stillingen

Styreformann Rune Evjen ved Nortrafo Production er på utkikk etter en ny daglig leder.

Over 40 år i bedriften

De 6000 kvadratmeter store fabrikklokalene finner du i Steinkjer. Her jobber det rundt 50 personer, som både produserer og utvikler transformatorer til hele Skandinavia.

- Her jobber for det meste operatører med forskjellig fagutdannelse, som betjener maskiner og produksjonsprosessen. I tillegg har vi en teknisk avdeling, som står for produksjon- og innkjøpsplanlegging, forklarer Evjen.

Én av dem som har vært med på denne reisen i over 40 år er produksjonsleder Geir Moe.

- Jeg startet her i 1980. Det var litt tilfeldig. Jeg hadde en kjæreste på den tida, som hadde en far som jobbet her. Slik kom jeg inn i bedriften og jeg har hatt det utrolig fint her, sier Moe.

Når man jobber på et sted i 40 år, så er det et klart tegn på at trivselen er høy. Det bekrefter Moe og trekker frem følgende på hvorfor han har holdt ut så lenge.

- Det er en veldig stabil arbeidsplass med veldig gode ordninger. Og så er arbeidsmiljøet svært godt. Vi er en fin gjeng som jobber her og står på for hverandre for å levere gode resultater, sier Moe.

- Og så må jeg nevne at jeg ikke er den eneste som har jobbet her lenge. Det er mange som nærmer seg 40 år i bedriften og i tillegg har vi fått på plass mye yngre krefter, så det er en fin miks med personer her, sier Moe.

Vil du bli leder for denne gjengen? Klikk her!

Geir Moe har jobbet i Norsk Transformator i over 40 år.

Stor utvikling

Én av de nye i bedriften er 25-åringen Steffen Roel. Han har jobbet her i fire år som industrimekaniker.

- Det er veldig varierte dager. Sveising, produksjon og stiller opp der det trengs. Jeg er på mange måter poteten her på huset, sier Roel.

Han sier seg enig med Moe, arbeidsmiljøet i Norsk Transformator er veldig bra.

- Jeg er en av de yngste her, men ble tatt godt imot fra første stund. Jeg har lært mye i løpet av disse årene og har fått lov til å teste meg på helt nye oppgaver. Det er et fint sted å utvikle seg innen faget, sier Roel.

Både Roel og Moe forteller at det er en positiv stemning på huset og at de gleder seg til å få en ny daglig leder på plass, med full fokus på framtidig utvikling av produksjonen.

- Det tror jeg blir veldig bra. Jeg tror det kan være lurt å få inn en fra utsiden som kan være med å utvikle oss til å bli enda bedre, sier Roel.

- Jeg tror det er viktig og riktig å få på plass noen som har litt erfaring og har muligheten til å tenke nytt. Det er en spennende tid i bransjen og vi må følge med på utviklingen, så jeg tror dette kan bli veldig bra, sier Moe.

Vil du vite mer om stillingen? Klikk her!

Steffen Roel skryter av arbeidsmiljøet ved Norsk Transformator.

Spennende lederstilling

Moe har jobbet med transformatorer i en mannsalder, men produktet har stort sett vært uforandret. I nyere tid har det skjedd ting som gjør at de må tenke litt nytt.

- Nå begynner ting å forandre seg.  Både produktet og produksjonen skal bli mer effektiv og grønnere. Vi jobber med den utviklingen nå og har spennende prototyper på plass, men det hadde vært gull med en sjef som kan være med å bidra på denne utviklingen, sier Moe.

Styreformann Evjen sier at de håper på en fremoverlent daglig leder som har evnen og ønsker om å gripe denne sjansen.

- Drømmekandidaten har erfaring fra produksjonsmiljø, og har både gjennomføringskraft og endringsvilje, sier Evjen.

- Vi jobber i en resultatorientert bransje, og det er viktig, men kandidaten bør også være glad i å jobbe med mennesker. Arbeidsmiljø, sikkerhet og ikke minst trivsel er noe vi setter høyt, legger han til.

Nortrafo leverer transformatorer til hele Skandinavia.

Roel og Moe tror at den nye lederen vil få en god mottakelse av de ansatte.

- Folk er veldig forventningsfulle, og vi gleder oss til å få på plass en ny daglig leder. Vi håper at det kommer inn mange dyktige søkere, sier duoen.

Vurderer du å søke? Da har Evjen følgende oppfordring til deg:

- Hvis du er interessert i produksjon, må dette være en av de mest spennende stillingene nord i Trøndelag. Det er en lederstilling der du får jobbe med både flinke fagfolk og en spennende produksjon. Her har du muligheten til å være med å forme fremtiden til selskapet, sier Evjen.

- Og hvis du har noen spørsmål om stillingen, så er det selvsagt bare å ta kontakt for en uformell prat, legger han til avslutningsvis.

Høres dette ut som noe for deg? Eller kanskje kjenner du noen som kan passe? Trykk her!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text