ON Energi bygger for det grønne skiftet og skal ansette flere elektrofolk

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for ON Energi

Azure, Font, Aqua

ON Energi bygger elektrisk infrastruktur over hele landet og er på jakt etter flinke folk som vil være med på utviklingen.

ON Energi er en betydelig aktør innenfor elektrisk infrastruktur. Kjerneområdene er vei- og områdebelysning, trafo- og kraftstasjoner, omformeranlegg, kabelanlegg og andre industri-, installasjons- og høyspentrelaterte systemløsninger.

De har hovedsetet sitt på Sluppen i Trondheim, men opererer over hele vårt langstrakte land.

- Jeg har jobbet overalt fra Nordkapp til Lindesnes. Det var det som trakk meg hit til ON Energi i starten. Muligheten til å reise over hele landet gjennom jobben. Det var drømmen på den tiden, sier Eivind Røstvold, serviceingeniør ved ON Energi.

ON Energi har mange spennende prosjekter i tiden fremover, både i Midt-Norge og andre lokasjoner, og er nå på utkikk etter flere dyktige folk.

- Vi dekker mange fagområder. Her får du prøvd deg både som elektriker og energimontør. Det er spennende arbeidsoppgaver med mange forskjellige utfordringer som vi må ta tak i. Her lønner det seg å være litt kreativ og selvstendig, sier Røstvold.

Vil du være med på laget? Trykk her!

ON Energi har mange spennende oppdrag over hele Norge.

Eivind Røstvold har jobbet for ON Energi siden 2011.

High-visibility clothing, Motor vehicle, Workwear, Window, Cloud, Sky, Asphalt, Building, Security

Da Røstvold startet i selskapet i 2011 hadde han en annen tittel – reisemontør.

De fleste av oppdragene handler om høyspentinstallasjoner, som trafo- og kraftstasjoner, kabelanlegg og industri i tillegg til infrastrukturprosjekter knyttet til vei- og områdebelysning.

ON Energi opererer over hele Norge, og hovedvekta av de 75 ansatte har hele Norge som sin arbeidsplass.

- Da er det ikke så nøye hvor man bor i verden, så lenge det ligger en flyplass i nærheten, slik at du kan komme deg til og fra jobb, ser Røstvold.

Ønsker du å jobbe for ON Energi? Her kan du se alle ledige stillinger

Lokal jobb

Men med årene forandret ting seg og all reisingen var ikke lengre like attraktivt for 32-åringen.

Heldigvis har ON Energi også mange oppdrag og prosjekter på hjemmebane i Trondheim.

- Det var fint å farte rundt da jeg var ung og ikke hadde noen forpliktelser. På den tida jobbet man rotasjon og har tolv dager med jobb og 16 dager fri. Nå har jeg kone og to barn, så da setter jeg pris på å jobbe lokalt her i Trondheim og ha en vanlig arbeidsuke, forklarer han.

Nå er han altså serviceingeniør – men hva innebærer det?

- Det første jeg gjør når jeg kommer på jobb er å sjekke kalenderen for å se hva som er planlagt for dagen. Noen ganger kan det være noe nytt som skal bygges, eller så er det feilsøking og feilretting som står på planen.

- Plutselig kan det være en entreprenør som har noen problemer med høyspent, som vi må rykke ut og fikse. Vi er veldig fleksible, sier Røstvold.

- Jeg leder mye av arbeidet ute i felt. Sørger for at vi holder tidsfrister, deltar på byggemøter og har en del kundekontakt og kan også gi pristilbud på mindre jobber som må gjøres. Det artig å få utfordret seg selv på denne måten, legger han til.

Vil du bli serviceingeniør? Trykk her!

Prosjektleder med teft

Odd Kjøren er prosjektleder i ON Energi og har jobbet i bransjen siden tidlig 80-tallet. Han har jobbet med de samme oppgavene som Røstvold jobber med, men er i dag en av tre prosjektledere som jobber med tilbud og delegerer oppgaver til Røstvold og de andre serviceingeniørene i selskapet.

- Men det hender seg at vi også hiver oss rundt når ting er hektisk. Vi som jobber som prosjektledere i ON Energi har mye erfaring fra det praktiske rundt jobben og stiller opp med faglig støtte. Jeg trives fortsatt godt ute i felt, sier Kjøren.

- Vi har prosjekter over hele landet, men jeg jobber hovedsakelig med prosjekter her i Trøndelag – i tillegg til noen minikraftverk i Sogn på Vestlandet.

Prosjektleder Odd Kjøren er som regel på kontoret på Sluppen, men rykker gjerne ut i felt når det trengs.

Men hvorfor burde folk søke seg til ON Energi?

- I tillegg til en spennende og variert arbeidsdag, så får du også jobbe med veldig trivelige folk. Her gir vi også de ansatte muligheten til å utvikle seg, sier Kjøren.

Det er Røstvold et bevis på. I løpet av karrieren har han tatt steg og fått mer ansvar, blitt sendt på kurs i inn- og utland. Nå skal han utvikle seg ytterligere.

- ON Energi har gitt meg muligheten til å starte på prosjektlederutdanning til høsten for å bygge på min ledelseskompetanse. Det er en godkjent utdanning med studiepoeng og eksamensbevis og alt det formelle på plass. Det er noe jeg ser svært frem til og det er fint å jobbe et sted der man blir satset på, sier Røstvold.

Noe for deg? Se ledige stillinger


Utviklingsmuligheter

Etter over ti år som ansatt i ON Energi trives Røstvold fortsatt svært godt på arbeidsplassen.

- Det er lett å trives når man får den variasjonen i arbeidsdagen og at man hele tiden får rom og mulighet til å utvikle seg. Og så elsker jeg at man får være ute på jobb året rundt. Selv om det både kan være på godt og på vondt, smiler Røstvold.

- Og så er det et veldig godt samhold mellom kollegene over hele fjøla. Fra administrasjonen til ute i felt. Man har en del solooppdrag, men ofte må vi også jobbe sammen. Da er det flott å ha gode kolleger å støtte seg på, legger han til.

Det gode arbeidsmiljøet ved ON Energi er noe både Eivind Røstvold og Odd Kjøren trekker frem.

ON Energi vokser og har nettopp ansatt fire nye personer og to lærlinger. Og det kommer flere utlysninger i tiden fremover. I tillegg til kompetanse, så ser de etter folk som har dette på plass;

- Teknisk kompetanse er selvsagt viktig, men de må også være fremoverlente og løsningsorienterte. Og så må de kjenne seg igjen i verdiene våre. En av våre verdier er engasjement. Har du stå på-vilje og gjennomføringskraft, kommer du langt, sier Kjøren.

Hvis du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen bør du ikke nøle med å sende inn en søknad, mener Røstvold.

- Det er bare å søke! Her får du spennende arbeidsoppgaver og trivelige kolleger, og har du lyst til å satse videre, så er det i hvert fall ingen hindringer på veien. Her blir du heiet fram, sier Røstvold avslutningsvis.

Her kan du se alle ledige stillinger i ON Energi. Vil du holde deg oppdatert på prosjektene ON Energi jobber med? Her kan du se siste nytt fra selskapet.

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font
Logo, Font, Text
Azure, Font, Aqua