Bli med Guro og Håvard på date

Gesture, Rectangle, Sleeve

HUSK LYD

Rene tenner byr opp til romantikk.

Slik gikk det da Guro og Håvard Tvedten la daten til Oris Dental.

Med strenge Corona-restriksjoner på Østlandet må en ty til kreative løsninger for å få tatt med kjæresten på date utenfor hjemmet. For Mesternes Mester-aktuelle Håvard Tvedten og kona Guro ble løsningen å dra sammen til Oris Dental for en helsjekk og rens av tennene.

- Jeg er enig i at vi har gjort mer romantiske ting sammen enn å rense tennene for tannstein. Men vet du, vi tar det vi får i disse dager vi, altså. Alt for å bryte hverdagsrutinene på hjemmekontor, ler Guro.

Ekteparet er opptatt av å ta vare på både hverandre og helsen og mener dette er en perfekt tid til å få sjekket tennene. Å ta vare på tannhelsen står høyere og høyere oppe på prioriteringslisten jo eldre de blir.

- Jeg opplever at det blir underkommunisert hvor viktig tannhelsen er av den totale helsen. Jeg har fått økt forståelse for hvor lurt det er å ha jevnlig date, ikke bare med kona, men også med tannlegen sin, understreker Håvard.

Har du behov for tannrens?

Book time hos Oris Dental i dag!

Flash photography, Street fashion, Smile, Shoulder, Eye, Happy, Gesture

Glad for fagnerding

Selv har ekteparet Tvedten gått til Oris Dental helt siden de flyttet hjem til Norge, da Håvard la opp som håndballspiller, for fem år siden. Det er ikke tilfeldig.

- Folkene i Oris Dental er ekstremt proffe og hyggelige. Og de er fagnerder. Sånt blir jeg glad av. Det gir direkte utslag ved at jeg slapper mer av i tannlegestolen, sier Håvard.

Guro er enig.

- Å være hos tannlegen kan være sårbart. Da er det så viktig å bli møtt av dyktige fagfolk som samtidig har forstått at det å gå til tannlegen også er et menneskemøte. Hos Oris Dental merker man på hele stemningen at dette er et fokusområde.

Guros beste tips

Både Guro og Håvard går til tannlegen en gang i året, dog vanligvis hver for seg. Det finnes tross alt andre steder som er mer egnet for en date når hverdagen er tilbake til normalen igjen, eller?

- Si ikke det. Kanskje vi tar med oss en flaske rødvin neste gang vi skal på date og slår oss ned på venterommet her på Oris Dental, ler Håvard som understreker at han er glad i tannlegen sin, men at ett sted går grensen.

Har du noen råd til andre som trenger et lite spark bak for å bestille time hos tannlegen, Guro?

- Ikke utsett det. Da risikerer du at eventuelle problemer blir både unødvendig smertefulle og dyre. Og så må jeg nesten få anbefale Oris Dental. Alle pasienter får VIP-behandling og du blir møtt av det sterkeste fagmiljøet i Norge på tannhelse.

Street fashion, Flash photography, Hair, Face, Head, Lip, Smile, Eye, Cap, Eyewear

Har du behov for tannrens?

Book time hos Oris Dental i dag!

Gesture, Rectangle, Sleeve

HUSK LYD

Ny teknologi skaper trygghet

Tannlegespesialist og leder for Oris Academy, Eirik Aasland Salvesen, er oppriktig glad for at Guro og Håvard merker så tydelig at tannlegekjeden setter kvaliteten på pasientreisen i høysetet.

– Vi legger sjelen vår i at pasientene skal bli ivaretatt på best tenkelige måte. Og det starter med våre ansatte. Faglig oppdaterte, trygge og fornøyde medarbeidere skaper et godt arbeidsmiljø. Det igjen skaper smil. Og smil det smitter. Sånt merker pasientene, sier en engasjert Salvesen.

Aasland Salvesen forteller hvordan den teknologiske utviklingen de senere år har revolusjonert pasientopplevelsen.

- Å investere i våre medarbeideres faglige utvikling er grunnmuren i alt vi gjør. Bruk av filming med 3D-kamera i munnen er et godt eksempel. Dette erstatter i stor grad avstøpninger som vi tidligere tok med gummimasse. Metoden er et stort steg fremover fordi det gjør det enklere for pasienten å se og forstå utfordringer relatert til tenner og munn. Det blir mange «wow» fra pasientene når teknologien lar dem se egne utfordringer på en langt klarere måte enn tidligere, understreker fagsjefen.

Safety glove, Workwear

Romantisk date

Den romantiske tanndaten har ført Guro og Håvard inn på Oris Dental sin klinikk på Aker Brygge. Forrige gang de var der var for tre uker siden. Da utførte tannlegespesialist, Aasland Salvesen, en omfattende helsjekk av tennene. I tillegg til kliniske vurderinger og nødvendige tannrøntgen, ble det gjort en 3D-scanning for å se på bitt og tannstillinger.

- Jeg har kryssbitt og Håvard har noen tenner som ligger oppå hverandre i underkjeven. Begge deler gjør det utfordrende å komme til med tannbørste og tanntråd på anbefalt måte, så det er noe vi må ta tak i fremover. Hos Oris Dental er de eksperter på usynlig tannregulering blant annet, en av flere ting som er aktuelt for å styrke tannhelsen fremover, sier Guro.

Automotive design, Jaw

Håvards beste tips

Mesternes Mester-Håvard og kona Guro har, i tillegg til den årlige tannsjekken, nå innført minst to årlige timer hos tannpleier for å få renset tennene ordentlig. 42-åringen mener det er en billig investering for å unngå mer kompliserte problemer i fremtiden.

- Jeg tror mange forbinder det å gå til tannlege med en sjekk av om du har hull. Men hullene kommer jo ikke plutselig og helt ut av ingenting. Regelmessige kontroller er også økonomisk smart for å unngå dyre behandlinger senere. Der har vi begynt å se det store bildet og da blir en tannrens eller to i løpet av et år en veldig god investering, sier Håvard.

Guro legger til:

- Å få renset tennene er noe av det diggeste jeg vet. Litt som å få hårkur hos frisøren når håret er slitt og såtete. Luksus i hverdagen og en herlig bonus til det viktigste; å styrke tannhelsen sin.

Usynlig tannregulering

Problemstillingen Guro trekker frem er velkjent for Aasland Salvesen. Mange mennesker i dag sliter med skjev tannstilling. Dette kan gi utfordringer med renhold, økt slitasje og bittforstyrrelser. Bruk av plastiske skinner for å korrigere dette, noe som ofte omtales som «usynlig regulering», er en god og moderne behandlingsmulighet.

- For Guro vil det redusere faren for slitasje og bittproblem gjennom bruk av skinner for utjevning av tannbuene. For Håvard vil en utjevning lette renholdet og forebygge tannkjøttsbetennelse.

Hverken Håvard eller Guro hadde hørt om usynlig tannregulering før de begynte å gå til Oris Dental.

- Med årene er det blitt mer utfordrende å komme til med tanntråd fordi noen av tennene står oppå hverandre. Det er ikke av visuelle grunner det er aktuelt for meg med usynlige skinner. Det er rett og slett for å kunne opprettholde god rengjøring og dermed styrke tannhelsen min, sier Håvard.

Flash photography, Clothing, Smile, Face, Outerwear, Sky, Standing, Happy, Gesture

Forebygging gir stor helsegevinst

Salvesen er enig i at forebyggende behandling er det absolutt viktigste man kan gjøre.

- Og ja, det kan absolutt være deilig!

- Vårt overordnede mål er at pasientene skal beholde tennene friske og sterke gjennom hele livet. For egne tenner er nå alltid best. Og skulle man komme i en situasjon hvor man mister en eller flere tenner, har vi de beste løsninger for å gjenopprette både smil og tyggefunksjon, utdyper tannlegespesialisten.

Paret er ferdig med timen hos tannpleier Heidi. Dermed går også daten mot slutten for Håvard og Guro:

- Man kan si hva man vil, men å kjenne at tennene er rene og renset for tannstein og gruff. Det er i hvertfall et veldig godt utgangspunkt for mer romantikk i hverdagen, ler Guro.

Gesture, Rectangle, Sleeve

HUSK LYD

Oris Dental har tannklinikker over hele landet

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

ANNONSØRINNHOLD