- Vårt ess i ermet? De flinkeste fagfolkene!

Spesialist Eirik Salvesen er klar på hvor og hvorfor du bør ta tannsjekken nå.

Enten det er en rutinesjekk eller et akutt behov som har oppstått, kan det å utsette tannlegebesøket koste deg både ubehag og unødvendig mye penger. Å dra til tannlegen er like trygt nå som før, bedyrer tannlege Stian Solli Kanestrøm. Han jobber til daglig ved Oris Dental Aker Brygge.

 - Det å droppe tannlegebesøket kan i verste fall kan føre til behov for mer omfattende behandling, eller økt helseproblematikk, forteller Kanestrøm, og utdyper:

- Har du hull i en tann, og tar det tidlig vil behandlingen være relativt kjapp. Venter du, vokser både hullet og problemet seg større, og du må kanskje rotfylle. Det blir fort både mer tidkrevende og dyrere.

Plages du med dette?

  • Akutt tannpine
  • Intens og akutt ising
  • Sprekk i tann
  • Løs eller knekt tann
  • Slått ut hele eller deler av tann
  • Fylling som har løsnet
  • Mistet tannkrone eller tannbro
  • Har noe som sitter fast mellom tennene

Da bør du få deg en akutt time hos tannlegen

Fullversjon v2 - corona.00_01_22_18.Still009.png

Lenge siden sist du var hos tannlegen? Bestill tannsjekk i dag!


Fullversjon v2 - corona.00_00_31_05.Still005.png

Munn og helse henger sammen

En viktig del av jobben til tannlegen er å se etter sykdomstegn, slik at man kan sikre forebygging så tidlig som mulig.

- En syk munn kan føre til nedsatt allmenntilstand i munnhulen, som kan forårsake infeksjoner. I ytterste konsekvens kan det få alvorlige følger for helsen din, sier tannlege Kanestrøm.

Derfor er det så viktig å gjennomføre regelmessige kontroller, selv om du ikke nødvendigvis kjenner på smerte.

- Hos Oris Dental får du alltid en grundig undersøkelse slik at tannlegen har et best mulig utgangspunkt for å forebygge sykdommer, og gi deg den behandlingen du trenger i tide, forteller Kanestrøm.

Fullversjon v2 - corona.00_00_24_18.Still006.png

Lenge siden sist du var hos tannlegen? Bestill tannsjekk i dag!


Fokus på smittevern

Eirik A. Salvesen er spesialist i Oris Dental, han forteller at det ikke er grunn til bekymring dersom du må til tannlegen nå.

- Tannhelsepersonell har stor kompetanse innen smittevern. Dette jobber vi med til daglig, og er noe vi har hatt fokus på i mange år. Etter at korona-viruset kom til Norge har vi imidlertid iverksatt ekstra tiltak. Vi i Oris Dental har som mål å overgå smittervernskravene for at det skal være helt trygt å besøke oss, sier Salvesen.

Fullversjon v2 - corona.00_01_10_13.Still007.png

Når du kommer til tannlegen nå, vil du blant annet se færre folk i gangene og i venterommet.

- Vi har på oss mer beskyttelse enn tidligere, blant annet benytter vi heldekkende visir og frakk. Vi sørger for å sette av godt med tid på alle behandlinger slik at alle smittevernprosedyrene blir overholdt, sier Salvesen.

Ett av tiltakene Oris Dental har innført for et tryggere tannlegebesøk er å be pasienten skylle munnen med et spesielt munnskyllemiddel for å redusere dråpesmitte.

- Det kan også hende at vi legger en beskyttelsesduk over munnen din, slik at kun de tennene som skal behandles er synlige, forteller Salvesen.

Lenge siden sist du var hos tannlegen? Bestill tannsjekk i dag!


Tilgjengelig for pasientene

Oris Dental er landets sterkeste fagmiljø innen tannhelse, og har unik kompetanse som kommer godt med når man står i en utfordrende situasjon som nå.

- Det at vi er en stor kjede har vært en fordel for oss i denne tida. Det betyr at vi har dyktige medarbeidere og mange faglige ressurser som hjelper oss til å takle situasjonen vi står i. Da kan behandler ha fullt fokus på smittevern og ivareta pasientene best mulig, avslutter Salvesen.

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

ANNONSØRINNHOLD