Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Overhalla Hus

Automotive exterior

På Trana i Steinkjer kommune bygges det et nytt enebolig-felt, og i dag skal takstolene på de to siste husene monteres. Det er flere grunner til at Grande Entreprenør valgte akkurat Overhalla Hus som leverandør til dette prosjektet.

– Totalt blir det ni eneboliger. Vi har allerede bygget sju, og holder på med de to siste nå, forteller Knut Jarle Hembre, prosjektleder hos Grande Entreprenør.

Grande Entreprenør er hovedentreprenør for boligprosjektet, og takstolene som nå er på vei opp, er produsert og levert av Overhalla Proff Treelementer, som også har levert på de sju forrige husene.

Hembre forteller at det ikke er første gangen de benytter seg av treelementer og takstoler fra Overhalla Proff Treelementer.

– Jeg kan jo ikke si noe annet enn at vi er fornøyde, ettersom vi bruker dem igjen, sier prosjektlederen.

Tre viktige momenter

Det er spesielt tre momenter som er viktige for Grande Entreprenør når de skal velge leverandør av takstoler.

Det aller første er prisen – for den leverandøren som er mest prisgunstig, havner gjerne først i løypa. På dette prosjektet utmerket Overhalla Proff Treelementer seg her.

Det andre momentet er kvaliteten på elementene som leveres, mens det siste avgjørende punktet handler om hvorvidt de er leveransedyktige til det tidsrommet takstolene skal på plass.

– Man kan ikke vente for lenge med å få på taket til et hus når man først har startet. Derfor er det viktig for oss at takstolleverandøren er med på å prioritere oss og er fleksible, slik at vi får leveransen den uken vi trenger dem, sier Hembre og oppsummerer:

– Leveransetidspunkt, pris og selvfølgelig kvalitet, er det viktigste og det som ligger til grunn når vi velger leverandør av takstoler. Overhalla har levert godt på disse tre momentene, sier han.

Husk lyd!

– Vi vet hva vi får med Overhalla Hus

God oppfølging og dialog

Hembre forteller at de opplever at oppfølgingen de får av Overhalla Proff Treelementer er veldig god – både på dette prosjektet og tidligere prosjekter de har hatt sammen.

– I vinter brukte vi dem blant annet til veggelementer på carporter, og det fungerte også veldig bra. Der var de i tillegg med på litt prosjektering og løsninger rundt dette, forteller Hembre.  

– Oppfølgingen og dialogen underveis er alltid god, både med tanke på deres representanter i eget hus, men også når det gjelder å gi oss beskjed om endringer ved leveranser. De skal virkelig ha skryt for det – så de får en god omtale fra oss, sier Hembre.

Facial expression, Forehead, Nose, Smile, Cheek, Skin, Chin, Shirt, Eyebrow, Eye

Frode Brønstad har lang erfaring med takstoler og konstruksjon.

Finner de beste løsningene sammen

Hos Overhalla Proff Treelementer er det Frode Brønstad som er kontaktpunktet for de som bestiller takstoler, og dette har han jobbet med i 13 år nå. Han er konstruktør og tar seg derfor også av konstruksjon og dimensjonering for kundene, i tillegg til å følge opp salgsprosessen.

– Hos oss får du én mann å forholde deg til fra første kundekontakt til takstolene er på byggeplass, forklarer Brønstad.

Kundene slipper på denne måten å forholde seg til forskjellige personer i alle ledd fra bestilling til leveranse, noe som gjør kommunikasjonen ryddig og oversiktlig.

– At jeg både selger, konstruerer og har kunnskap om hele prosessen, gjør at jeg kan geleide kundene inn på de beste løsningene underveis, forklarer Brønstad og legger til:

– Jeg løser utfordringer sammen med kundene, forklarer og gjør dem oppmerksomme på ting i selve tegneprosessen.

Sky, Building, Window, Fixture, Architecture, Rectangle

Overhalla Hus

I om lag 50 år har Overhalla Hus produsert elementer i tre til alle typer bygg. På proffsiden – kjent som Overhalla Proff Treelementer – har hovedfokuset vært hus i rekke, større leilighetsbygg og større byggeprosjekter.

Produkter:

  • Takstoler
  • Veggelementer
  • Takelementer
  • Gulvelementer
  • Forskaling

Overhalla Hus er en del av Overhalla Gruppen, noe som gir dem fordeler i form av et bredt nettverk og høy kompetanse på elementproduksjon.

Uten begrensninger i oppbygging

En takstol er i prinsippet en sammenpresset konstruksjon med spikerplate-sammenføyinger, og derfor finnes det mange muligheter når det kommer til utformingen av andre typer elementer, forteller Brønstad.

–Takstolene våre kan lages uten begrensning i oppbygging. En konstruksjon som er sammenpresset med spikerplater har uante muligheter – dette er det nok mange som ikke tenker over, sier han.

Han forteller at de blant annet har laget runde tunellportaler og forskalinger til broer og tuneller på fabrikken i Overhalla.

– Fordelen med for eksempel forskalingene er at vi kan dimensjonere mye bedre, i motsetning til om det snekres forskalinger på selve plassen. Det som i de tilfellene avgjør hvor sterk konstruksjonen blir, er hvor mye man skrur, spikrer og stempler – men vi kan faktisk dimensjonere helt eksakt, slik at vi vet at det holder, forklarer Brønstad.

Leverer til små og store prosjekter

– Vi leverer mye til bolighus og leilighetsbygg, men også en god del til landbruksbygg. Vi produserer mange takstoler gjennom samarbeidet vårt på Skogmo med Overhalla Fjøs blant annet, forteller Brønstad.

– Av de mer kompliserte prosjektene vi kan gjennomføre har vi som nevnt forskaling, hvor vi lager profiler til formen på betongstøypen, legger han til.

Han påpeker at de alltid er fleksible på transportløsningene, og at deres samarbeidspartner og medeier i Overhalla Hus, Barlien Transport, stiller sterkt med både kjøretøy og utstyr.

 – De er veldig løsningsorienterte, så vi får til å transportere både små og store takstoler med kranbiler og heise dem på plass, informerer Brønstad.


Fremover håper han at enda flere vil ta kontakt med Overhalla Proff Treelementer, for å skape like gode samarbeid som det de har med Grande Entreprenør.

– Med industrielt produserte takstoler tilpasset ditt byggeprosjekt, kan du forvente en enkel og effektiv byggeprosess med Overhalla Proff Treelementer som produsent og leverandør, understreker Brønstad.

– Vi er gunstige på pris med best kvalitet, har kort responstid på å gi tilbud og jevnt over kort leveringstid på produksjon. Vårt mål er alltid å samhandle godt med kundene for å finne gode og rimelige løsninger for dem – så det er bare å ta kontakt med oss, avslutter han med et smil.  

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Rectangle