Her åpner REMA 1000 butikk nummer 1000:

- Dette er drømmejobben

PRODUSERT AV ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO FOR Rema 1000

1. oktober 2020 er datoen da REMA 1000 lever opp til navnet sitt på en helt ny måte. Da har dagligvaregiganten rundet 1000 butikkåpninger når REMA 1000 Ranheimsfjæra åpner dørene.

- Det blir en helt vanvittig åpning! Det er artig at det blir såpass blest rundt butikken. Det er ikke alle som får oppleve en slik åpning. Vi gleder oss kjempemasse til å komme i gang i Ranheimsfjæra, sier Broli.

Real estate, Sky

Therese gleder seg til å vise frem butikken på åpningsdagen!

Og selve åpningsdagen blir selvsagt markert i butikken.

-  Vi holder fortsatt på å planlegge dagen. Nå har vi fått på plass en food truck som skal servere deilig mat til kundene. Det blir en spennende dag, sier Broli.

Rema 1000 Ranheimsfjæra har åpning 1. oktober 2020 kl. 10:00!

- Utrolig glad i Ranheim

REMA 1000 Ranheimsfjæra rommer 750 kvadratmeter og har også en søndagsbutikk. Adressen til butikken betyr litt ekstra for kjøpmann Broli.

Hun er nemlig oppvokst på Ranheim og bor her den dag i dag. Og Broli legger ikke skjul på at det er ekstra stas for henne å starte opp butikken i Ranheimsfjæra.

- Dette er drømmejobben. Nå har jeg funnet butikken jeg har lyst til å drive til jeg pensjonerer meg. Jeg er utrolig glad i Ranheim og jeg har tilbrakt mange timer på fotballbanen ved siden av butikken, sier Broli.

Broli kjenner området godt og hun tror det kan være en liten fordel når hun åpner butikken.

- Dette er drømmejobben. Nå har jeg funnet butikken jeg har lyst til å drive til jeg pensjonerer meg.

Jeg er utrolig glad i Ranheim og jeg har tilbrakt mange timer på fotballbanen ved siden av butikken

Therese er oppvokst på Ranheim og har planer om å bli her livet ut!

- Det beste med å jobbe i butikk er å skape gode relasjoner med kundene. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med dem, legger hun til.

Det var på Ranheim hun startet REMA-karrieren. Da hun var 20 år gammel startet hun i en deltidsstilling på en annen REMA-butikk i området.

Deretter gikk turen til Solsiden, Kirkenes og Pirsenteret. På sistnevnte jobbet hun som kjøpmann frem til i dag.

- Jeg studerte mens jeg jobbet på Solsiden, men fant fort ut at jeg ønsket å jobbe i butikk. Derfor søkte jeg meg inn på REMA-skolen i 2014, forteller Broli

- Det var en utrolig lærerik periode og jeg fikk en grundig utdannelse i butikkdriftsfag av flinke folk i REMA-systemet. Det ga meg en veldig trygg ballast på veien videre, legger hun til.

Den nye Rema 1000 butikken får gateadressen Ranheimsfjæra 45.

En livsstil

Hun har lært mye i løpet av REMA-karrieren. Spesielt de siste årene som kjøpmann har gitt henne mye erfaring og hun sier at hun vet hva som kreves for å skape en god butikk.

- Å jobbe som kjøpmann er en livsstil. Du må være glad i jobben og ønske å drive på med dette. Det er ikke en åtte til fire-jobb. Du må være tilgjengelig hele tiden. Selv om jeg jobber for REMA 1000, så er dette min butikk og min stolthet. Jeg vil at den skal bli knallbra, sier Broli.

Å jobbe som kjøpmann er en livsstil.

Du må være glad i jobben og ønske å drive på med dette.

Med seg på laget har hun sin faste nestkommanderende fra Pirsenteret i Trondheim. I tillegg har hun også signert noen ferske fjes til REMA-familien.

- Jeg har ansatt en del 18-åringer. Det er veldig givende å satse på unge talenter. Jeg vet hva det betyr for folk å få en god start i arbeidslivet, sier Broli.

I tillegg til dyktige ansatte, så har hun også noen andre spesielle hjelpere med på laget.

- Det er jo en livsstil, så hele familien min er med på prosjektet, haha, sier Broli.

- Samboeren min hjelper meg veldig mye og fungerer som en slags vaktmester. Barna mine på ett og tre år er også mye med på butikken. Den eldste sier at hun skal jobbe i butikken min når hun blir voksen. Det synes jeg er kjempekoselig, legger Broli til.

REMA 1000 har satset på meg og jeg har blitt kastet litt ut i ting. Jeg er veldig glad for at jeg har grepet tak i sjansene jeg har fått

Høye ambisjoner

Det er ikke den første REMA-butikken Broli er med på å åpne. For noen år siden fikk hun i oppgave å være med å planlegge åpningen av en helt ny REMA-butikk i Kirkenes.

- REMA 1000 har satset på meg og jeg har blitt kastet litt ut i ting. Jeg er veldig glad for at jeg har grepet tak i sjansene jeg har fått. At jeg har vært med på en butikkåpning tidligere, gjør at jeg har mye erfaring til denne åpningen, sier Broli.

Og hun har skyhøye ambisjoner for butikken i Ranheimsfjæra.- Målet er å være den beste butikken på denne siden av byen, sier Broli.

- Hvordan skal dere klare det?

- I første omgang skal vi være best på frukt og grønt. Jeg har med meg en dyktig frukt- og grøntansvarlig på laget, så det skal bli bra, sier Broli.

- I tillegg er vår første prioritet å få et godt forhold til kundene våre. Hos oss skal de føle seg godt ivaretatt. De skal bli møtt til en ren og ryddig butikk med dyktige ansatte, som er full av varer med bra kvalitet til lav pris. Klarer vi det, kommer vi langt.

Følg REMA 1000 Midt Norge på FB og Instagram

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Line, Logo, Text, Font

ANNONSØRINNHOLD