Her finner du flotte leiligheter med unike turmuligheter

PRODUSERT AV ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO FOR Tesli41

I Tesli41 får du en ny og vedlikeholdsfri leilighet, som er tilpasset dine behov. Rett utenfor dørstokken kan du også nyte livet i naturen - året rundt.

På toppen av Fortunalia finner du Tesliåsen.

Området bugner med muligheter for deg som er glad i å bruke naturen. Her finner du blant annet lysløyper og turstier som kan brukes året rundt. I tillegg har du Stokkan Alpinbakke rett i nærheten.

Her finner du også Tesli41 – et spennende boligprosjekt med 22 flotte leiligheter, som kommer i ulike størrelser for ulike behov.

Men én ting har alle leilighetene til felles:

– Alle leilighetene får sin egen balkong eller terrasse, og det er mulig å få sin egen parkeringsplass i parkeringsanlegg. I tillegg kommer det en felles romslig takterrasse på hele 56 kvadratmeter. Her får du kanskje byens fineste utsikt over Trondheimsfjorden, sier eiendomsmegler Kristian Dahl-Andersen ved DNB Eiendom.

– Unike turmuligheter

Tesli41 inneholder praktiske ett-romsleiligheter med romslig bad. Effektive to-romsleiligheter med lysinnslipp fra tre sider, og egen bod med opplegg til vaskemaskin.

Det kommer også to forskjellige typer tre-romsleiligheter, med gode løsninger og plass til både sofa- og spisegrupper. I tillegg er det store vindusflater og gode lysforhold. I likhet med to-romsleilighetene får også disse leiligheten bod med flis på gulvet og opplegg til vaskemaskin, forteller Dahl-Andersen.

De moderne leilighetene har gode solforhold og marka som nærmeste nabo.

– Her finner du fine lysløyper og turstier, som gir deg unike turmuligheter året rundt. Stokkan Alpinbakke ligger også rett i nærheten, sier Dahl-Andersen.

Like ved finner du også Estenstadmarka. Dermed blir det en kort tur til Estenstadhytta, der du kan nyte en middag eller rykende ferske kanelboller fra kafeen.

Størrelsen på leilighetene spenner fra 26 til 67 kvadratmeter.
Her kan du finne din leilighet i Tesli41!

Vil du vite mer om Tesliåsen?

Med Estenstadmarka som nærmeste nabo

Rett utenfor dørstokken ligger Estenstadmarka, med mange fine turstier i grønne og frodige omgivelser. Hva er vel bedre enn å kjenne duften fra skogen og høre fuglene synge etter en lang dag på jobb eller skole? Pakk tursekken og ta med dere barna og hunden ut i frisk skogsluft og nyt den fredelige naturen – rett utenfor døra!

Er du glad i å gå på ski om vinteren kan vi glede deg med at det er flere preparerte skiløyper og lysløyper i Estenstadmarka. Du kan jo bruke boden som din private smørebod? Her er det bare å spenne på seg skiene rett utenfor døra og gå ut i løypene.

Estestadmarka_utsikt-1024x576.jpg
Estenstadhytta-506x760.jpg

Estenstadhytta

På toppen av Estenstadmarka ligger den koselige Estenstadhytta med spektakulær utsikt over Trondheim by.

Estenstadhytta har åpent på enkelte hverdager i løpet av uka og i helgene. Det finnes flere sitteplasser utendørs, hvor du kan sitte og nyte kaffen mens du ser utover byen under deg. Det er også 170 sitteplasser innendørs, og Hytta tar i tillegg imot bestilling for selskaper og større grupper hvor det tilbys catering-meny.

Ingen tur til Estenstadhytta uten deres berømte kanelbolle!

Flytt til Tesliåsen og la barna bli med i «verdens beste» idrettslag!

I Jonsvatnet IL er det ildsjeler som står på til alle døgnets tider for å gi barna ypperlige muligheter til å utfolde seg i idretten.

JIL har både fotballag, håndballag og skilag, i tillegg til barne- og ungdomsgruppe med tilbud gjennom Nøstetrim og idrettsskole, noe for enhver smak. Det arrangeres ofte sosiale tilstelninger og samlinger hvor både barn og foreldre får mulighet til å møtes og delta. JIL representerer sosialt samhold og idrettsglede.

JIL.png

Perfekt for førstegangskjøpere

De vakre, grønne omgivelsene til tross – Tesli41 ligger rundt ti minutter unna Midtbyen. Med egen parkering i kjelleren er det enkelt å nyte det Trondheim sentrum har å by på.

– Det er en kort kjøretur unna alle servicetilbud. I tillegg har området et veldig godt kollektivtilbud.

Hvis det frister med en moderne leilighet i grønne omgivelser med utsikt over fjorden, så er Tesli41 et godt valg, mener eiendomsmegleren.

– Tesli41 er midt i blinken for førstegangskjøpere, men også for unge og voksne som ønsker å komme seg nærmere naturen, og litt bort fra byens travle gater, forteller Dahl-Andersen.

Høres dette ut som noe for deg?
Trykk her for å lese mer om Tesli41.

Nysgjerrig? Les mer om Tesli41:

Andre fordeler med å kjøpe i borettslaget Tesli41:

  • Du slipper dokumentavgiften på 2,5 prosent av kjøpesummen.
  • Kommunale avgifter og eiendomsskatt er bakt inn i felleskostnadene.
  • Stor trygghet om at økonomien i borettslaget er god.
  • En profesjonell forretningsfører drifter eiendommen og utearealene.
EirikMalmo_CM_A6554796_v1.jpg
EirikMalmo_CM_A6554762_v1.jpg
EirikMalmo_CM_A6554517_v1.jpg

– Nært byen

De vakre, grønne omgivelsene til tross – Tesli41 ligger rundt ti minutter unna Midtbyen. Med egen parkering i kjelleren er det enkelt å nyte det Trondheim sentrum har å by på.

– Det er en kort kjøretur unna alle servicetilbud. I tillegg har området et veldig godt kollektivtilbud.

Hvis det frister med en moderne leilighet i grønne omgivelser med utsikt over fjorden, som også kan gi deg en enklere vei inn på boligmarkedet, så er Tesli41 et godt valg, mener eiendomsmegleren.

– Tesli41 er midt i blinken for førstegangskjøpere, men også for unge og voksne som ønsker å komme seg nærmere naturen, og litt bort fra byens travle gater, forteller Dahl-Andersen.

Høres dette ut som noe for deg?
Trykk her for å lese mer om Tesli41.

Interior 3.jpg
Interior 2.jpg
Interior 1.jpg
tesliaasen.png

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio