Product, Font, Line

ANNONSØRINNHOLD

Azure, Font

Tidy Account fortsetter å vokse:

– Det føltes litt «wow» da jeg startet her

Som nyutdannet i regnskapsbransjen syntes Tonje det var utfordrende å finne fast jobb. Da hun ble tipset om en ledig stilling hos Tidy Account slo hun til, og det har hun ikke angret på ett sekund!

Regnskapsbedriften tidligere kjent som Compenso har skutt fart den siste tiden. Under nytt navn og ny logo har Tidy Account blitt større, og utvidet med antall kontorer og ansatte, - og flere skal de bli.

– Her er det lett å trives, forteller regnskapskonsulent Tonje Bjørgen. Mona Ursulescu er regnskapsfører i Tidy Account – og er helt enig med sin kollega.

– Da jeg startet her i 2020 var vi ti ansatte, og nå er vi fjorten. Vi har vokst i jevn fart helt siden oppstart i 2010, og gleder oss nå til å ønske enda flere velkommen, smiler Mona.

Skal satse stort med nytt kontor

Nylig fusjonerte Tidy Account med et regnskapskontor på Rissa, og med det kommer flere spennende kunder, nye arbeidsoppgaver og ikke minst flere kolleger. Mona forteller at de skal legge mer tid i fusjonen med nytt kontor på Rissa, og har mange planer klare allerede.

– Vi skal blant annet pusse opp lokalene der, og gi det et mer moderne preg som matcher resten av Tidy, forteller Mona.

På Rissa-kontoret er det mye fagkompetanse i veggene, og Mona gleder seg til de får to nye ansatte inn som vil utvikle bedriften ytterligere.

– Vi jobber tett sammen hver dag, og når vi nå utvider med to kontorer, blir det ekstra viktig å holde et godt samarbeid på tvers, sier Mona.

For å styrke laget ytterligere, søker de nå etter en ny medarbeider, samt en avdelingsleder til det nye Rissa-kontoret.

– Det blir en unik mulighet til å bidra med å løfte bedriften inn i en større satsing, og jeg tror det blir utrolig gøy, smiler Mona.

– Ble fort trygg i rollen

Da Tonje Bjørgen startet i Tidy for tre år siden, merket hun fort at hun var kommet til rett plass.

– Det føltes litt «wow» når jeg startet her, ler hun.

­– Det virket som en plass med mye fine folk, og jeg tenkte fort at jeg kom til å trives her, legger hun til.

For Tonje ble mottakelsen som nyansatt veldig fin, og hun følte seg fort trygg i rollen som regnskapskonsulent.

– Jeg husker at jeg følte meg så godt tatt imot. Alle var veldig støttende og hjelpsomme, og jeg følte at jeg kunne spørre alle om hjelp hvis det var noe jeg ikke forsto, forteller hun.

Hos Tidy Account er personlig utvikling viktig, og de ansatte oppfordres hele tiden til å tenke nytt, teste nye løsninger og lære av hverandre. Det setter Tonje stor pris på.

– Som nyansatt blir man litt kastet ut i det, men jeg ville ikke hatt det på noe annen måte. Jeg tenker at det er sånn man lærer best. Også er det alltid noen man kan spørre om det er vanskelig, smiler hun.

Satser på digitale løsninger

Mona er autorisert regnskapsfører, og jobber som faglig leder for Tidy Account. Med bakgrunn som kontroller i en teknologibedrift, har hun tatt Tidys regnskap på en teknologisk opptur og inn i en spennende fremtid.

– Vi går inn i en veldig spennende tid nå, hvor vi går mer og mer bort fra papir, og satser på teknologi, forteller Mona, og forklarer:

– Ved hjelp av kunstig intelligens og automatisering av oppgaver fristilles vi mer fra manuelle arbeidsoppgaver, og kan jobbe bedre med kundene våre.

Hun håper de nye som kommer inn i Tidy ønsker å ta del i den digitale utviklingen, og kanskje kan komme med nye, spennende ideer.

– Vi får vokse og forme oss

Som bedrift ser Tidy hele tiden etter nye måter å forbedre både arbeidsflyt og kompetanse på. Derfor har blant annet alle ansatte fått tilbud om dekt videreutdanning. Det er et viktig grep, mener regnskapskonsulent og teamleder Kristian Amundsen.

– Jeg fikk tilbud om jobb før jeg var helt ferdig med utdannelsen min, men nå jobber jeg fullt samtidig som jeg tar utdanningen på deltid, forteller Kristian.

Han har jobbet i bedriften siden 2016, og har fulgt Tidy gjennom sju år med vekst.

Fusjonen med kontoret på Rissa er en spennende utvikling for bedriften, og både Kristian og Tonje gleder seg over veksten.

– Det er veldig artig at vi nå har fått til å utvide geografisk også. Sammen med ny logo, mer moderne lokaler og flere ansatte, er vi inne i en veldig spennende tid, smiler Kristian.

– Jeg tror dette er med på å gi en ekstra motivasjon og mer eierskap til bedriften, og vi blir alle veldig inkludert i det nye som skjer, avslutter Tonje.

Har du lyst å bli med på veksten til Tidy Account?

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Informasjon om bruk av personopplysninger og informasjonskapsler.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font