Annonsørinnhold

Slik blir underholdnings-sommeren i trønderbyen

PRODUSERT AV ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO

Det blir en actionfylt kultursommer i Trondheim. På kino kommer en folkekjær film som alle Disney-elskere har ventet på, og utover høsten kan vi glede oss til storslått musikk og kritikerrost drama på teaterscenen.

JF_5100_v0014_SNLNative.jpg

Actionheltene inntar Trondheim Kino! I løpet av sommeren vil det blir actionfilm-bonanza, og på flere av premierene vil noen av heltene dukke opp – og du kan være med på kostymefesten.

Først ut er X-Men: Dark Phoenix som har premiere på sin aller siste film 7. juni. X-Men filmene har begeistret en hel verden av fans i tjue år – og denne filmen når klimakset. I hovedrollen møte vi den populære karakteren Jean Grey og hennes redningsoppdrag i verdensrommet. I filmen utvikles hun til å bli Dark Phoenix; den mektigste i mutantfamilien. Jean Grey spilles av Game Of Thrones- stjernen Sophie Turner.

I premiereuka kan du oppleve filmen slik den bør sees – med det største lerretet og den aller beste lyden i Trondheim Kino sin storstue Nova 1.

Flere av visningene kjøres også i D-Box salen, der setene beveger seg i takt med filmen.

Her kan du sikre deg billetter til premiereuka!

men in black.jpg

Eksklusiv fanvisning

The Men in Black er tilbake 14. juni. Tre filmer har blitt laget siden den første hadde premiere i 1997, men Men in Black: International er den første filmen der en kvinne er med på laget. Dette er et actioneventyr med sjarm og sjargong, og om du ikke er hardbarka fan som har sett alle filmene, kan du fint se denne og henge med i handlingen. På premieren vil dresskledde «Men in Black» dukke opp.

Kostymefest blir det også når Spider-Man: Far from Home har premiere 3. juli. I filmen følger vi Peter Parker rett etter handlingen i Avengers: Endgame. Dagen før vil Trondheim Kino arrangere en eksklusiv fanvisning i samarbeid med Outland Trondheim. Her oppfordres det til å ta på seg Spider-Man kostyme, og du vil å muligheten til å møte en ekte Spider-Man.

Les mer om den eksklusive førpremieren her!

DF-28400_rv2.jpg

Feelgood-sommer

Midt oppi alle superhelter og tøffe actionfilmer kommer det flere feelgood-filmer. Den største av dem er Disney-klassikeren Løvenes Konge, som har premiere 17. juli. Dette er en dataanimert live-action film, som gjør dyrene på savannen mer levende enn noen gang. Her har Disney-fans i alle aldre mye å glede seg til. Skal du ta med familien på kino i sommer kan du også få et herlig gjensyn med Kjæledyrenes Hemmelige liv 2.

For de som er glad i skrekkfilmer har Annabelle Comes Home premiere 26. juni, og for deg som er glad i musikken til The Beatles, har musikk-komedien Yesterday premiere 28. juni.

Les mer om sommerens kinofilmer her!

The-Lion-King_dt1_still_1 1.jpg
Lang dags ferd mot natt.jpg

Fortsetter suksessdrama på teatret

Etter en vår med fulle saler og gode terningkast fra kritikerne, fortsetter Lang dags ferd mot natt å spille på Trøndelag Teater i august. Dette er et menneskelig drama skrevet av Eugene O´Neil. Dramaet utspiller seg i løpet av en dag og en natt i familien Tyrons sommerhus. De er en tilsynelatende en vellykka familie, men utover nattetimene avdekkes det både konflikter og skjulte hemmeligheter.

I Lang dags ferd mot natt medvirker flere av Norges dyktigste skuespillere; blant dem er Hildegunn Eggen og Trond-Ove Skrødal, i tillegg til Jon Lockert Rohde, Ingrid Unnur Giæver og Vetle Bergan. Forestillingen kjører sine siste forestillinger fra 21.august.

Her kan du sikre deg billetter til Lang dags ferd mot natt

KRISTIN-LAVRANSDATTER-web1.jpg

En dagsaktuell Kristin Lavransdatter

21. september inntar vår kjære Kristin Lavransdatter Hovedscenen på teateret. Kjersti Horn har regien, og sammen Kristian Lykkeslet Strømskag har de revitalisert manuskriptet til denne klassikeren. Kristin Lavransdatter spilles av Ingrid Unnur Giæver, og fra scenen blir historien både høydramatisk og kraftfull.

Dette er en moderne tolkning av Sigrid Unset sin nær hundre år gamle roman, som fortsatt er dagsaktuell. Kjøp billetter her.

Trøndelag Teater byr på teateropplevelser i en bred skala etter sommerferien, og i tillegg til Lang dags ferd mot natt og Kristin Lavransdatter blir det også sydenstemning på Studioscenen når forestillingen Lanzarote har premiere 7. september. Lanzarote er en roman av Michel Houellebecq, og den setter et sarkastisk skråblikk på sydenkulturen. For de yngste teaterbeøkende er Den hemmelige hagen en fin klassiker å få med seg. I forestillingen møter vi foreldreløse Mary og hennes magiske reise inn i den hemmelige hagen. Dette er en familieforestilling og har premiere 5. oktober på Gamle Scene.

Les mer om høstens forestillinger på Trøndelag Teater her

En høst med musikalske mesterverk

Trondheim Symfoniorkester & Opera (TSO) inviterer til konsertopplevelser av ypperste klasse utover høsten. Med sjefssdirigent Han-Na Chang i front serveres musikk av både Brahms & Schumann, Sibelius & Strauss, og Tsjaikovskij & Sjostakovitsj. Sesongen åpnes 29. august med Gustav Mahlers Scener fra et ekteskap, der han blant annet portretterer sin egen kone. Dette er hans symfoni nr. 6 som har fått navnet Den tragiske.

Les mer om TSOs spennende sesongprogram her

turnetilsrkorea.jpg

I alt presenterer TSO atten hovedkonserter, og løssalget starter 15. august. Abonnenter har et tre dagers forsprang, og salget for de starter 12. august. Abonnenter får sin faste plass i salen på den serien abonnenten har kjøpt. Abonnentene kan velge mellom tre ulike serier: gullrekka, sølvsuper 1 og sølvsuper 2. Her gjelder det å kapre seg en god seteplass for sesongens musikkopplevelser!

Nå kan du bestille abonnement både via både nettbutikken og i billettluka.
Les mer i vår nettbutikk her.

To Rom og Kjøkken kompletterer kulturopplevelsen

To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten vi formidler vår lidenskap for god mat og drikke på. Vi samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste leverandører i Trøndelag som kontinuerlig og over tid demonstrerer sin vilje til å levere råvarer i toppklasse.

Kompletter din kulturopplevelse hos oss.

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio