Hallsetbakken: - Her får du mye hus for pengene

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Varmbo

Rectangle

Er du på utkikk etter et moderne rekkehus med gode planløsninger, deilige solforhold og kort vei til butikker og naturen? Da kan Hallsetbakken være midt i blinken for deg.

Petter Bjørstad, salgsleder ved Varmbo.

Dress shirt, Forehead, Table, Arm, Human, Tie, Beard, Smile

- Du kommer ikke nærmere Klæbu sentrum enn dette. Her har du alt du trenger i gåavstand. Det er et utrolig flott område, sier Petter Bjørstad, salgsleder ved Varmbo.

Han sikter til de elleve moderne rekkehusene på Hallsetbakken, som skal stå klar høsten 2022. I tillegg til at du har kort vei til alt av servicefasiliteter, så har du nesten enda kortere vei til noe som ofte er viktig for folk; marka.

- Rekkehusene ligger hundre meter unna markagrensen. Her finner du utrolig flotte turområder både på vinteren og om sommeren i et område som heter Brattåsen, sier Bjørstad, og legger til at byggingen er godt i gang og at seks av dem allerede er solgt

Vil du vite mer om Hallsetbakken? Klikk her!

Smarte løsninger

Rekkehusene på Hallsetbakken ligger altså rett ved butikker og marka. Men det som kanskje er viktigst er selve husene – og de står ikke tilbake for omgivelsene.

Hvert rekkehus rommer 106 kvadratmeter. Og du får utrolig mye ut av disse kvadratmeterne, forteller Ståle Kronberget, prosjektingeniør ved Varmbo.

- I tillegg til at de skal se bra ut, så har vi også tenkt mye på planløsningene på dette prosjektet. Vi har lagt til rette for at folk enkelt skal kunne skape sitt drømmehjem her, sier Kronberget.

- Vi har laget gode bodløsninger og fine uteområder for barna. Solforholdene er veldig gode og rekkehusene er vendt mot sør og vest, så her skal du kunne nyte livet utendørs og innendørs, legger han til.

Gode solforhold og en flott uteplass er en god kombinasjon. Du får begge på Hallsetbakken.

Han forteller at rekkehusene har vannbåren gulvvarme, er innholdsrike og skal kunne ha mange funksjoner. Du finner en stor og flott åpen kjøkken- og stueløsning på 43 kvadratmeter i første etasje.

- Oppe i andre etasje er det tenkt tre romslige soverom og en loftstue, men vi har gjort det enkelt for folk å gjøre om loftstua til et ekstra soverom hvis det er ønskelig. Alt etter hva folk ønsker selv, sier Kronberget.

Innvendig kan du også få det akkurat slik du vil.

- Alt kan tilpasses din personlige smak. Blant annet når det gjelder kjøkkenløsninger, bad, overflater, parkett, elektro og lignende. Det er kun fantasien som setter grenser, sier Kronberget.

Noe for deg? Klikk her!

Her har du muligheten til å skape ditt drømmehjem.

Mye hus for pengene

Rekkehusene har en pris fra 3 790 000 kroner. Bjørstad er ikke i tvil om dette: - Her får du utrolig mye hus for pengene dine, sier han.

- Skal du ha et tilsvarende rekkehus på sørsiden av Trondheim, må du i hvert fall ut med en million kroner mer, legger han til.

Apropos Trondheim – skal du inn til storbyen, trenger du ikke å kjøre langt.

- Veiene har blitt betydelig oppgradert og det tar rundt 25 minutter med bil inn til Trondheim sentrum. Skal du til City Syd kan du regne med rundt 15 minutter. Det er ikke lange reiseveien, sier Bjørstad.

- Det er også et utrolig godt kollektivtilbud i området, med busser inn til sentrum opptil seks ganger i timen, legger han til.

Hallsetbakken består av elleve moderne og flotte rekkehus.

Han forteller at Hallsetbakken og Klæbu er perfekt for folk som liker natur og friluft, samtidig som de ønsker å bo sentralt.

- Du har som nevnt de flotte turmulighetene som din gode nabo. Du har også skiløyper, fotballbaner, treningssenter og idrettsbaner i nærheten, sier Bjørstad.

- Klæbu IL tilbyr det meste av idrett, og er også kjent som et av de beste idrettslagene for barn og unge. Her ligger alt klart for en trygg og god oppvekst for dine barn, legger han til.

Her kan du se mer av Hallsetbakken!

Perfekt for familien

Så for å oppsummere; Hallsetbakken består av elleve flotte rekkehus med smarte løsninger, som du kan skreddersy til ditt eget ønske og behov.

Her får du gode solforhold, flotte uteområder, nydelige turmuligheter og kort vei til alt du trenger i hverdagen.

Alt dette til en relativt rimelig prislapp.

Så, hvem passer Hallsetbakken for?

- Vi tenker jo veldig at dette er midt i blinken for småbarnsfamilier, men i bunn og grunn har Hallsetbakken noe som kan passe for alle aldersgrupper og livssituasjoner. Alt fra førstegangskjøpere til eldre som ønsker å flytte inn i en ny og moderne bolig, sier Bjørstad.

Høres dette ut som noe for deg eller noen du kjenner? Da har Bjørstad følgende oppfordring;

- Det er bare å ta kontakt hvis du lurer på noe eller ønsker å høre mer om Hallsetbakken. Vi i Varmbo har også mange andre spennende på gang i Trondheim og omegn. Kanskje finner du drømmeboligen din hos oss, sier Bjørstad avslutningsvis.

Her kan du se alle prosjektene til Varmbo

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Logo, Font, Text
Rectangle