Karanteneposten:

Mias (6) dukker klare for livekonsert

Mia Alette Løseth-Mathisen (6) har laget et band med redesignede antrekk, klare for direktesendt konsert. Se de innsendte bidragene her.

The show must go on...: Disse to er klare for direktesendt konsert.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Barbiene skal opptre med sin egen versjon av låtene «No Money» med Galantis og «Dance Monkey», ifølge Mia Alette Løseth-Mathisen. Seksåringen har kledd artistene i omsydde klær og hårbånd laget av single sokker. Her trykker vi bidragene fra de som har løst forrige ukes musikkoppgave i Karanteneposten: Tegn eller lag en musiker eller artist som synger eller spiller direktesendte konserter hjemmefra.

Flere bandmedlemmer i gjenbrukt design fra Mia Alette, som har hjemmeskole.   Foto: Privat

Se flere innsendte bidrag her: Steintroll, påskekylling, Pikachu og en t-rex som ikke får vasket hendene

Alice (9) og Selma Carrick (6) har laget et helt dorull-band, klare for direktesendt konsert på nett.   Foto: Privat

Ellie Johanna (8) har tegnet sine favoritter: Knutsen og Ludvigsen!  Foto: Privat

Marie (11) har laget en illustrasjon til programmet til Hallsetrevyen, som hun skulle ha vært med på i disse dager (utsatt på grunn av koronasituasjonen). Hun har tegnet en skisse på papir med blyant, som hun deretter har jobbet videre med på iPaden. Bildet heter «Barna på søppeldynga».   Foto: Privat

Fikk du med deg disse? Perlebonanza, Pikachu og påskekylling

Per Olav Ervik bruker dagene på å tegne karikaturer av artister som har hjemmekonsert. Her: Dag Ingebrigtsen.   Foto: privat

Per Olav Ervik har karikert Klaus Joakim Sonstad.  Foto: privat

Birgit Nohr (22) har laget Linda Eide med blokkfløytekonsert på altanen.   Foto: Privat

Spanske toner, fra Lilja Kristjánsdóttir.  Foto: Privat

Har du perlet, strikket, bygget, snekret, laget eller tegnet noe fint, rart eller morsomt? Ta et bilde av kunstverket og send det til karanteneposten@adresseavisen.no. Husk navn og alder. Også store barn, helt opp til 100 år (!), kan delta.

Hver uke gir vi deg også et tema du kan gjøre noe morsomt ut av. Ukens oppgave: Tegn eller lag påskeharen på nye eventyr. Innsendingsfrist: Søndag 5. april kl. 12.

På forsiden nå