Test av marsipan

Seier til den med 50 prosent mandler.

MARSIPAN: I denne testen har vi sammenliknet det utvalget av marsipan på rull som var å få kjøpt nå i jul. Mye protein og mandler har trukket opp, mens innholdet av sukker har trukket ned.  Foto: Erik Helgeneset

Saken oppdateres.

Denne testen er ikke en smakstest, hvis du lurer på hvilken marsipan som er folks favoritt sjekk her.

Opptatt av sunn og næringsrik kost på matbordet i familien? Her er flere tester:

Slik har vi gjort testen

I denne testen har vi sammenliknet det utvalget av marsipan på rull som var å få kjøpt nå i jul. For å gjøre en ernæringsmessig vurdering av produktene, har vi sett på innhold av protein, sukker, og mandler. Mye protein og mandler har trukket opp, mens innholdet av sukker har trukket ned.

Smak er ikke en faktor i testen. Du kan derimot stemme på hvilken du syns smaker best under.

Produktene er rangert i forhold til hverandre. Det betyr at det beste får terningkast 5 og det dårligste terningkast 2. Et produkt som får terningkast 5 i denne testen, vil ikke nødvendigvis få samme resultat hvis det testes mot andre produkter. Det er heller ikke slik at et produkt som får terningkast 2 er direkte dårlig eller usunt, bare at det har dårligere total poengsum enn de som får høyere terningkast.

Her er flere relevante tester:

Artikkelen er levert av Bramat, en uavhengig kunnskapsbedrift som driver nettstedet bramat.no og har rådgivende tjenester innen kosthold, trening og helse.

På forsiden nå