HEGE NILSEN

Vår kjære kollega Hege Nilsen døde den 23. juni, 52 år gammel.

Hege begynte som IA-rådgiver ved NAV Arbeidslivssenter i 2008 og var på jobb helt fram til det siste. Vi har mistet en fantastisk kollega! Hun har satt spor hos oss og de virksomhetene hun var rådgiver for.

Heges ledestjerne var at arbeid har stor betydning for liv og helse, noe hun selv var et levende eksempel på. Hege sa ofte: «Jobben er et fristed fra sykdommen».

Hege var en strateg som utviste stort engasjement, faglighet og grundighet når hun bistod virksomhetene i kompetanse-og arbeidsmiljøutvikling. Hun var spesielt opptatt av arbeidsinkludering samt arbeid og psykisk helse, og mange i trøndersk arbeidsliv har dratt nytte av dette.

Heges kreative evner gjorde at hun så sammenhenger som åpnet andre veier. Hun var uredd, nysgjerrig og tok gjerne i bruk nye kunnskaper og metoder. Med sitt arbeidsrettede fokus påvirket hun behandlingsapparatet til å vektlegge at arbeid er god medisin.

Vi vil huske Hege for hennes gode evner til å skape gode relasjoner. Hun var unik til å se andre, løfte fram andres suksesser, gi konstruktive tilbakemeldinger og anerkjennelse.

Hun var et undrende menneske og en meget god samtalepartner. Hun hadde en særegen evne til å lytte og utforske, noe som gjorde at andre fant sine svar gjennom samtalen med Hege.

Hege hadde en spesiell evne til å utvise kjærlighet, og vi som kollegaer merket godt at hun brydde seg om hvordan vi hadde det, også når hun var syk. Vi vil savne hennes menneskelige egenskaper og ikke minst hennes gode humør. Heges engasjement vi være en drivkraft for oss videre.

Våre tanker går til familien. Vi vil alltid minnes Hege slik den også beskrev henne; «Uendelig klok og med herlig glede».

Hege vil bli dypt savnet av alle.

Kolleger ved NAV Arbeidslivssenter Trøndelag