Minneord Bente Elisabeth Ottesen

Bente Elisabeth Ottesen, født Iversen, døde 23.oktober. Bente døde så alt for tidlig, bare 66 år gammel. Familien hennes har mistet en kjær mor, bestemor, oldemor, søster og svigerinne. Vi har mistet en god barndomsvenninne. Vi vokste opp sammen i Smørblomstveien og vi var mange venninner på samme alder. Skolegrensen mellom Berg, Åsveien og Nidarvoll skole gikk akkurat der vi bodde, så vi venninnene ble spredt på disse skolene. På grunn av det, ble leiken og vennskap som vi kunne utvikle på fritida så veldig viktig. Vi lekte sammen i hele den store gruppen. Som voksne kom noen av oss bort fra hverandre, vi dannet familier, fikk barn og flyttet til ulike strøk. Men i de snart ti siste årene fant vi, smørblomstjentan, tilbake til hverandre og begynte å møtes. Snille gode Bente var selve fasiten når det gjaldt å huske ting fra barndommen. Hvem skal vi spørre nå. Ingen husket navn på folk, tidspunkt og hvor de ulike hendelsene skjedde som Bente. Vi vil savne Bente, både alvoret hennes, de kloke refleksjonene og den varme humoren. Bente vil være til stede videre på våre treff gjennom våre minner. Vi lyser fred over hennes minne.