Mens andre stiller med avishermetikk, sørger Adresseavisen for ferske nyheter på påskeaften. I år er det 20. gang Adresseavisen gir ut avis midt i påskehøytiden.

- Vi ønsker å oppdatere våre lesere på det som skjer i påsken. Etter to avisfrie dager, vet vi at folk er nyhetssugne og gjerne vil ha ferske nyheter. Påskeavisa har vist seg å være en suksess, sier nyhetsredaktør Kirsti Husby.

Påskeaftenavisen selges kun i løssalg, og har et opplag på rundt 50 000.

- Nytt i år er at vi også gir ut et nytt nummer av Hjem-magasinet i tillegg til denne avisen, sier Husby.

Følger RBK

Onsdag 8. april er målet å gi lesestoff som varer gjennom påsken: Da følger UKE-Adressa sammen med den ordinære avisen.

- Dette er en stor og fyldig utgave med 56 sider, fylt med reportasjer, portrett, kryssord, quiz og påskekrim som er ment å vare mer enn en dag, sier Husby.

Radio og nett

Adressa.no tar heller ingen påskeferie. Nettstedet blir oppdatert døgnet rundt gjennom hele påsken, og her blir det også mulighet til å følge med på det som skjer i Oppdal på oppdal.adressa.no.

RadioAdressa har sendinger som normalt mandag og tirsdag i den stille uke, og påskeaften er Svein Strugstad som vanlig på plass med sin lørdagssending. I tillegg blir det direkteoverføring når Rosenborg spiller kamp, først på hjemmebane mot Brann søndag kveld, og deretter på bortebane mot Start onsdag kveld. Kampene følges også på adressa.no.

Og når påsken lakker mot slutten, følger RadioAdressa folk hjem fra påskeferie. 2. påskedag blir det trafikksending hvor Morten Antonsen er ute og sjekker trafikkforholdene.

Tv-Adressa har sendinger på vanlige tidspunkt 17.30, 18.30 og 19.30 mandag, tirsdag og onsdag.

Adresseavisen har et fyldig tilbud i alle kanaler i påsken. Foto: Rune Petter Ness
Foto: ADRESSEAVISEN