Ikke tro mot utroskaps-tv

Man skulle tro titter-instinktet hos oss tv-seere virkelig fikk næring når utroskaps-programmet «Temptation Island» kom på banen. Men hittil har ikke TV Norge-programmet tatt av.

Saken oppdateres.

«Temptation Island» har hittil gått på skjermen to tirsdager. Premieren hadde en god seer-oppslutning på 431 000, mens bare 327 000 satte seg ned for å se pene mennesker drikke seg full på tequila på en sydhavsøy sist tirsdagskveld.

Oppslutningen ligger på omtrent samme nivå som TV Norges store satsing «Big Brother» som sendes før «Temptation Island». Direktesendingen fra «Big Brother» hadde likevel flere seere - 453 000 tilskuere fulgte live-showet sist torsdag. Det er likevel langt unna toppnoteringen til programmet. Tv Norge er likevel fornøyd med oppslutningen.

Fornøyd- Det har gått bedre enn forventet, vi er veldig fornøyde. Og det er helt naturlig at oppslutningen går ned etter det første programmet. Flere ser premieren fordi de er nysgjerrige. Til sammenligning så 264 000 den amerikanske versjonen vi sendte først, sier informasjonsmedarbeider Ingerid Medhus hos Tv Norge.

Da det ble klart at Tv Norge skulle sende reality-serien «Temptation Island», ble det en del moralsk mumling i rekkene. Flere av de lokale tv-stasjonene - som Tv Norge har konsesjon til å sende programmer via - var i tvil om de skulle sende det flere har omtalt som «søppel-tv». Tv Trøndelag var også i tvil, men har likevel valgt å sende programmet.

- Handler om følelser- Før programmet ble sendt var det en del «baluba» i forbindelse med programmet, men det stilnet da den amerikanske versjonen ble sendt. Mange aviskritikere jublet ikke akkurat, men folk flest oppdaget antakeligvis at det ikke var så kontroversielt. Det handler jo i hovedsak om mellommenneskelige relasjoner og følelser. Om å teste forholdet, sier Ingerid Medhus.

Drinker og bikini«Temptation Island» handler om fire par som sendes til en sydhavsøy. Samtidig befinner det seg 26 single menn og kvinner til øya. De fungerer som «fristelser» for dem som befinner seg i parforhold.

Parene ble ved ankomsten skilt og de fire mennene ble innkvartert sammen med de single kvinnene, mens kvinnene ble sendt til et sted sammen med de 13 single mennene. De single blir stemt hjem av parene.

Hittil har det vært høy drinkfaktor og vill dansing blant de gyldenbrune og lettkledde vakre menneskene. Men utroskap? Ikke ennå. Og smilene flater seg trolig ut i neste episode - da får parene se på video hva deres bedre halvdel bedriver blant de single.

Tv Norge viser 13 episoder av «Temptation Island».

Fire single damer fra Norge Cecilie Vik (23), Linda Jeanette Reiersen (21), Camilla Fredsvold (25) og Marte Holtlund (24). Både Cecilie og Camilla er stemt hjem. 
        
            (Foto: TV NORGE)

Fire single damer fra Norge Cecilie Vik (23), Linda Jeanette Reiersen (21), Camilla Fredsvold (25) og Marte Holtlund (24). Både Cecilie og Camilla er stemt hjem.  Foto: TV NORGE

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå