Trønder i Big Brother

Den første trønderen ble mandag kastet til reality-ulvene. Espen Vesterdal Larsen skal kjempe om siste plass i Big Brother-huset.

Saken oppdateres.

Mandag kveld kom 28-åringen fra Beitstad inn døra på Big Brother-huset. Resultatet kunne vi se på tv-sendingen i går. Han er opprinnelig nordtrønder, men har jobbet i Trondheim som konditor de siste årene. Han har gjort matlagingen såpass bra at han har vært deltager på det norske kokkelandslaget som vant sølv i kokke-OL i fjor. I 1997 vant han også norgesmesterskapet i kokkekunst for sine sjokoladekreasjoner. Han har inntil nylig vært daglig leder på Choco Boco, men nå er det helt andre utfordringer han står overfor.

Sammen med en annen overraskelsesdeltager, Gro Anita, skal han kjempe om den siste plassen i Big Brother-huset. Tv-seerne skal etter sendingen tirsdag stemme frem sin favoritt av de to nye deltagerne, som overraskende kom inn ett døgn etter at spillet hadde startet. I morgen faller avgjørelsen. Hvem får bli og hvem blir kastet ut?

I et intervju med Adresseavisen i 1998, sa Larsen dette om idolene sine.

- Jeg visste før jeg ble uttatt (på kokkelandslaget), alt om hver enkelt kokk, hvor de jobbet, hva de het, hvor gamle de var og hva de var dyktigst på. De er stjernene for meg, på samme vis som andre er opphengt på rockemusikere eller fotballspillere.

Kombinasjonen både kokk og realitystjerne, sa han ingenting om. . .

 
På forsiden nå