Galleri Gaven gikk av med seieren

Byens vakreste juleutstilling er kåret. Se hvem som vant gavekort.

Saken oppdateres.

Vinneren er kåret, og det ble Galleri Gaven på Øvre Bakklandet som stakk av med seieren.Les mer: Hvilken butikk er vakrest i byen her?De fikk 31 prosent av de 1025 stemmene som ble sendt inn i forbindelse med konkurransen.

- Dette var en skikkelig julegave, sier Kristin Rindal, en av de elleve driftige damene som står bak galleriet.

- Skomakergata

Butikken har aldri deltatt i en slik juleutstillingskonkurranse før, og er strålende fornøyd med å vinne på første forsøk.

- Vi er så fornøyd med butikken vår, og de flotte omgivelsene på Bakklandet. Vi synes det er skikkelig julestemning her. Litt sånn skomakergata og vi venter bare på at Tøflus skal komme hoppende, sier Rindal.

Rød utstilling

Galleri Gaven består av elleve kvinner som selger håndarbeidsprodukter. I februar i år flyttet de fra Nedre til Øvre Bakklandet, og fikk en større butikk med bedre muligheter til å vise frem produktene.Les mer: Se alle de innsendte bidragene- Det var noen av våre flinke damer som laget utstillingen og de konsentrerte seg om julefargen rød. Vi hadde adventfargen lilla før vi skiftet utstillingen, sier Rindal.

- Gull verdt

Premien som er en nettannonse på adressa.no til en verdi av 20 000 kroner kommer også godt med.

- Det var utrolig artig at vi vant, spesielt siden vi har null kroner på budsjettet til markedsføring. 20 000 kroner i annonse er gull verdt for oss, sier Rindal.Besøk Galleri Gaven på Facebook.Vinnerne av de tre gavekortene på 500 kroner:

Janne Olsen

Anniken Hansen

Ingrid Eriksen

Gavekortet kan hentes i resepsjonen hos Adresseavisens lokaler i Nordre gate.

 
På forsiden nå