• Nyhetsstudio
  • Nyheter
  • Sport
  • Kultur
  • Debatt
  • Ukeadressa
foto
Meloner impoteres fra varmere land der det er større forekomst av farlige bakterier, de ligger ofte ute under åpen himmel og beskyttes i liten grad mot forurensing som jord, fugleskit og annen møkk. Dessuten fraktes de uten emballasje før de legges ut for salg og konsumering. Ved oppdelingen er det umulig å unngå at det kommer skitt med bakterier fra utsiden av skallet til fruktkjøttet. Derfor bør melonen alltid vaskes før oppdeling. Foto: Foto: Shutterstock

Derfor bør du alltid vaske vannmelonen

Her ser du hvorfor.

Christine Gulbrandsen
Publisert: 8. juli 2017 kl. 13:00 Oppdatert: 8. juli 2017 kl. 13:00
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Publisert: lørdag 8. juli 2017 kl. 13:00 Oppdatert: lørdag 8. juli 2017 kl. 13:00
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Forbruker
  • Vasketips
  • Abito
Sjefredaktør
Kirsti Husby
Nyhetsredaktør
Erlend Hansen Juvik
Redaksjonen
Kontaktliste redaksjonen
Kundeservice
Telefon: 464 07 200
Internett: Kontakt oss
Annonse- og Abonnementsinfo
E-post: kundeservice@adresseavisen.no
Internett: Kontakt oss
E-utgave for abonnenter: eAdressa
Jobb
Ledige stillinger i Adresseavisen
Konserninfo
Adresseavisen er en del av konsernet
Polaris Media, som er notert på Oslo
Børs. For finansiell informasjon se
www.polarismedia.no.
SMS/MMS
TIPS til 464 07 200
Tipstelefon
464 07 200
E-post
tips@adresseavisen.no
Adresseavisen AS
Org.nr 992 664 568
Postboks 3200, Torgarden
7003 Trondheim
Sentralbord: 464 07200
Fax: +47 72 50 11 15

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Tilsynsorgan video: Medietilsynet. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen Adresseavisens rettigheter.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.