• Nyhetsstudio
  • Nyheter
  • Sport
  • Kultur
  • Debatt
  • Ukeadressa
foto
Nofima har forsket på hvordan brokkolien best oppbevares. Konklusjonen er kjølig og gjerne litt lyst. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock

Ny forskning viser hvordan du egentlig skal oppbevare brokkolien

Temperatur og lys påvirker kvaliteten på brokkolien.

Christine Gulbrandsen
Publisert: 19. mars 2018 kl. 14:37 Oppdatert: 19. mars 2018 kl. 14:37
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Publisert: mandag 19. mars 2018 kl. 14:37 Oppdatert: mandag 19. mars 2018 kl. 14:37
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Frukt og grønt
  • Bolig
  • Abito
  • Tips og triks
  • Forbruker
Sjefredaktør
Kirsti Husby
Nyhetsredaktør
Erlend Hansen Juvik
Redaksjonen
Kontaktliste redaksjonen
Kundeservice
Telefon: 464 07 200
Internett: Kontakt oss
Annonse- og Abonnementsinfo
E-post: kundeservice@adresseavisen.no
Internett: Kontakt oss
E-utgave for abonnenter: eAdressa
Jobb
Ledige stillinger i Adresseavisen
Konserninfo
Adresseavisen er en del av konsernet
Polaris Media, som er notert på Oslo
Børs. For finansiell informasjon se
www.polarismedia.no.
SMS/MMS
TIPS til 464 07 200
Tipstelefon
464 07 200
E-post
tips@adresseavisen.no
Adresseavisen AS
Org.nr 992 664 568
Postboks 3200, Torgarden
7003 Trondheim
Sentralbord: 464 07200
Fax: +47 72 50 11 15

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Tilsynsorgan video: Medietilsynet. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen Adresseavisens rettigheter.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.