Nettstedet Tivoli.no eies av de største humanitære organisjasjonene i Norge åpner nå for Bingo-spill på internett. I en pressemelding fra Norskespill AS går det fram at den enkelte spiller kan kjøpe en bingo-brikke som inneholder bonger der en med en gang kan avklare om man har vunnet eller ikke. Tivoli.no håper å kunne åpne nettstedet også for samtidsspill om noen få uker. Dette betyr i klartekst at man kan spille sammen med andre Bingo-entusiaster på faste tidspunkter.

Foreløpig er det meningen at det skal finne sted en spilleomgang på formiddagen, en på ettermiddagen og en på kveldstid.

Nettstedet har en foreløpig prøvelisens til pengespill på nettet. Selskapet opererer med samme restriksjoner og regler som Norsk Tipping og Rikstoto. Bak selskapet Norskespill AS står humanitære hjelpeorganisasjoner som Røde Kors, Redningsseskapet, Den Norske Kreftforening, Norsk Folkehjelp, Handicapforbundet, Redd Barna, Flyktingerådet og Landsforeningen for hjerte -og lungesyke.

For å ta del i Bingo-spillet på nette må en være registrert med navn og adressa, samt være norsk statsborger over 18 år.