Slik gir Aleksandra møblene et nytt liv etter døden

Nytt liv med redesign

Jo verre utgangspunktet er, desto mer koser hun seg. Det som startet som en nødløsning er blitt en lidenskap - og en jobb.

Da Aleksandra Kulczycka kom til Norge for ni år siden, var det som danselærer. I Polen var jobbmarkedet for lærere innen selskapsdans stort, og hun var ikke forberedt på hvor liten denne sporten var i kjærestens hjemland. Overgangen var stor, med det ordnet seg etter hvert med jobb for danseren. Og Norge falt hun virkelig for, selv om mannen hun kom flyttende hit med viste seg å ikke være Mr. Right. Siden den gang har Aleksandra redesignet hele livet sitt. I dag livnærer hun seg som selvlært redesigner, og driver businessen Aleksandra´s furniture fra leiligheten hun og samboer Steinar Haram kjøpte på Nidarvoll for fire år siden.