Underveis - med lave skuldre

Hos Kjersti Berg er hjemmet en prosess, et prosjekt som er underveis. Et sted med rom og armslag til å ha planer som ikke trenger å realiseres umiddelbart.

Velursalong, spisebord i 70-tallsteak, ullduk i skillbragsaum og chiffonggardiner. Når Kjersti komponerer interiøret, er hun mer opptatt av farger og stemning enn av stilepoker.  

Vi har kjørt av ferja og tatt til venstre. Fulgt Rørvikveien langs fjæra og over høydedraget før den atter tippet utforbakk og vi kom til Stadsbygda. «Bygda omtales i dagligtalen som kommunens største tettsted, men er for spredtbygd til i seg sjøl å regnes som et tettsted av SSB», kan du lese på Wikipedia. Stadsbygda ligger 10 minutters biltur fra ferjeleiet med forbindelse til Trondheim, og kanskje er dette én av forklaringene på hvorfor det finnes mange innflyttere blant de 1850 som bor her. Vi skal besøke stjørdaling og tidligere bybeboer Kjersti Berg. Kjersti kjøpte en lite småbruk på Stadsbygda i 2012, etter å ha innsett av valget sto mellom en svært liten leilighet i byen og et sted med hage og god plass både inne og ute på bygda.