Juleeventyr i Klæbu

Hos Gunn Kristin er hvert eneste vindu et lite juleeventyr. Det ble dype vindusposter da de pusset opp og etterisolerte trønderlåna i Klæbu, og det gir god tumleplass når det skal pyntes til jul.

Hvis du nå ser på bildene i karusellen over og tenker at disse vinduene ser ut som profesjonelle utstillinger, så har du god grunn til det. Gunn Kristin er G-en og K-en i butikken GK Flora og er en erfaren blomsterdekoratør. Helt siden hun startet som lærling på Moum blomsters hovedbinderi har jobbhverdagen dreid seg om blomster, - fra 2003 i egen butikk, som nå i år et utvidet med gamle Nidaros lysstøperi. Hun har dermed hatt rikelig med anledning til å erfare at desember er en heftig måned i dekorbransjen og at heimen må pyntes i god tid. Når det nærmer seg jul er det nemlig ikke rom for slikt. Da er det bare jobb som gjelder.