Boligselgere kutter ut megleren

Stadig flere vil selge boligen selv, uten bruk av tradisjonell eiendomsmegler.

Saken oppdateres.

Dermed opplever netteiendomsmeglingsselskapet Ao.no (Advokatoppgjør AS) stor fremgang, og overtar nå også virksomheten til konkurrenten Selgboligselv.

Den tidligere lederen av Selgboligselv har solgt virksomheten til Ao.no. Advokat og daglig leder Tom H. Glosimot i Ao.no bekrefter overfor NTB at markedet for salg av bolig uten bruk av tradisjonell eiendomsmegler er i sterk vekst.

- Vi har flere oppdrag enn noensinne. Markedet synes å ha oppdaget at det er liten sammenheng mellom hvilken megler du velger og den prisen som oppnås for boligen. Kundene sparer dessuten flere titusener av kroner, sier Glosimot

- Det er tyngre å selge bolig nå, og mange har erfart at megleren ofte bidrar lite i prosessen. Da er det naturlig at man ser seg om etter alternative måter å selge på, spesielt når dette også resulterer i vesentlig lavere salgskostnader, mener Glosimot.Glosimot opplyser at Ao.no tilbyr komplette og sikre pakkeløsninger der boligselgere får alt de trenger for å gjennomføre et salg på egenhånd, til en brøkdel av den prisen man må ut med ved et tradisjonelt boligsalg.

Samarbeid med nettportalene Finn og Tinde med annonsering av boligene har vist seg å gi meget god effekt for den som skal selge.

På forsiden nå