For treningen er det viktig at hodetelefonene sitter på plass, og da kan denne hybridløsningen med ørepropper som holdes på plass med en nakkebøyle være smart. Om de passer vel og merke. Til tross for at følger med ikke mindre enn 6 par øreputer lyktes vi ikke med å få de til å sitte på plass, og de føltes rent ut sagt ubehagelige. Men det er selvfølgelig personlig, så prøv dem gjerne om konseptet låter interessant for deg. Kvaliteten er nemlig bra og at de tåler svette er et stort pluss.

En unik finesse er støtte for NFC, Near Field Communication. Det innebærer at de automatisk pares sammen når de berører mobiler som støtter teknikken. Ettersom hodetelefonene er så små har man vært tvunget til å gjøre knappene minimale. Spesielt volumkontroller og knappen for å hoppe mellom låter er vanskelige å bruke uten å bevege selve hodetelefonen. Man har heller ikke fått plass til USB-kontakt, men har blitt tvunget til å bruke en gammel standard for Nokia-ladere.

En konsekvens av problemet med passformen er at det påvirker lyden kraftig. Propper som ikke er ordentlig på plass i øregangen taper det meste av bassgjengivelsen. For oss låt de derfor tamt, men med litt håndspåleggelse fikk vi høre hvordan de egentlig skal låte, overhodet ikke dårlig. Bassen ble med en gang fyldig og mellomregisteret fullt akseptabelt. Derimot kan diskanten oppleves som litt vel spiss ved visse typer musikk.

Konklusjon

På grunn av konstruksjonen er det ekstremt viktig at de sitter som klistret. Ellers forringes lyden kraftig og de kan kjennes direkte ubehagelige. Til tross for mengden av øreputer er derfor en utprøving et must. Om de passer så låter de imidlertid bedre enn forventet. Håndteringen kan være litt vanskelig ettersom knappene er så små. Skal med trene med hodetelefonene kan man nok bære over med dette, da man får et par lette eksemplarer med bra batteritid og som tåler svette.

PLUSS: Enkel tilslutning. Tåler fuktighet. Lette og billige.

MINUS: Passer ikke alle. For små knapper.

PRIS: 470 kroner.

På grunn av konstruksjonen er det ekstremt viktig at disse sitter som klistret. Ellers forringes lyden kraftig og de kan kjennes direkte ubehagelige, skriver anmelder. Foto: LYD OG BILDE