Her holder Randi bryllupslaksen

Randi Johnsen var lovet frieri dersom hun fikk laks over 5 kilo. Kjempen hun fikk på åpningsnatta sprengte den grensa.

Saken oppdateres.

- Det var ikke før etter alt hadde roet seg, og laksen var hengt opp at jeg begynte å skjelve på hendene. Om det skyldtes adrenalin eller at jeg var sliten og tom for krefter og energi er ikke godt å si. Det tok noen dager før det virkelig gikk opp for meg hvor stort dette var, sier Randi Johnsen.

LES OGSÅ: Se lesernes laksebilder

Intens halvtime

På det fjerde kastet åpningsnatta smalt det noe digert på sluken, og en halv time senere var kjempelaksen på atten kilo landet på valdet Røskaft nordre på Lundamo.

Se henne dra opp laksen i videoen øverst i artikkelen.

Hun er gravid i 5. måned, og magen gjorde jobben ekstra krevende.- Jeg kunne ikke holde stangen på magen mens jeg sveivet inn etter at laksen hadde rast ut - noe som skjedde mange ganger - så jeg måtte sette den på låret. Dette førte etter hvert til at jeg fikk store problemer med å gå opp og ned på elvebredden. Jeg hadde et flott blåmerke på låret dagen etter, sier hun.Venter på frierietKanskje havner laksen på bordet under en kommende bryllupsfest. Randis samboer Ola hadde nemlig satt som krav for et eventuelt frieri at hun måtte få en laks på over 5 kilo «for å vise at hun er motivert» for giftemål.- Han har ikke fridd ennå, men jeg sa klart og tydelig fra til Ola da laksen var på land at jeg hadde gjort mitt. Nå er det opp til han, så jeg får bare vente, gliser hun.Med Gaulas tredje største laks så langt denne sesongen, kan Randi Johnsen uansett skryte av å ha knust rekorden til samboeren som har fisket laks i tjue år.

Les også: Her får han laksen i fanget

 
 
På forsiden nå