Vil riste deg slank og brun til sommeren

Dette spesielle solariet lover å gjøre trønderne brune – og slanke – til sommeren.

Saken oppdateres.

Det er Blue Box Solstudio som tilbyr behandlingen de omtaler som en norgespremiére. Nyvinningen har blitt heftig markedsført på radio den siste tiden.

- Dette er helt nytt i Norge, sier Rolf Hansen som jobber med salg og kundesupport i Soltron.

Solstudioet befinner seg i Nova Kinosenter i Trondheim.

Vibrerer i sola

- Først og fremst gir det bedre effekt ettersom man står. Det gjør at man får sol over hele seg, sier Rolf Hansen som jobber med salg og kundesupport i Soltron Norge AS.

Kroppen varmes opp samtidig som man står på en plastplate. Denne vibrerer kraftig gjennom behandlingen. Ifølge reklamen og Hansen, skal det akselerere fettforbrenningen i kroppen. Det hjelper også mot cellulitter, eller appelsinhud.

- Cellulitter er et fettdepot. Bevegelsen i Vibrashape-systemet i solariet åpner porene til huden og setter i gang svettefunksjonen. Fett forbrennes automatisk med bevegelse og over tid hjelper dette mot cellulitter som mange sliter med, sier han.

Vitenskapelig utviklet

Soltron Norge AS står bak Blue Box-kjeden. Firmaet importerer det nyskapende solariet fra USA.

- Det produseres i Tyskland hvor det er vitenskapelig utviklet. Markedet i USA er stort, men tilbakemeldingene fra det vi åpnet i Sverige har vært kjempegode også, sier Hansen som er overbevist om at det blir en hit, også i Trondheim.

- Blue Box ikke først i Norge

Amelia Lipska i Powertan Norway fnyser av at Soltron og Blue Box hevder å være de første til å tilby slike solarier i Norge.

- Vi lanserte et tilsvarende produkt – allerede før jul, sier hun til adressa.no.

Dette «slankesolariet» finnes i Megasuns lokaler på Nardo i Trondheim.Rister på hodet

Tidligere fysisk trener i RBK, Siri Marte Hollekim, er for tiden doktorgradsstipendiat i treningsfysiologi ved NTNU. Hun har begrenset tro på «mirakelproduktet».

- Det er veldig delte meninger om slike plater. Jeg har enda ikke sett dokumentasjon som har overbevist meg om den fettforbrennende effekten det gir i forhold til vanlig trening, sier hun.

Hollekim, som personlig ikke har prøvd behandlingen, er heller ikke begeistret over den ristende plata. Men etterspørselen har det ifølge Hansen ikke vært noe å si på.

- Blir ny mann

- Etterspørselen er allerede stor fra treningsstudioene. Samtidig koster ikke dette mer enn vanlig solbehandling. Du kommer til å være en helt annen mann når du kommer ut, sier Hansen med et smil idet adressa.no trer inn i solkammeret.

Fem minutter senere er man kanskje mer «shaken, not stirred» enn ny, på tross av en noe mørkere hudfarge.

 
 
 
 
 
På forsiden nå