KVINNELIG EJAKULASJON

Saken oppdateres.

Ejakulasjon

Er ejakulasjon det samme som orgasme for kvinnen? Undrende

Torstein

Svar: Orgasme for kvinnen er som orgasme for mannen, en intens opplevelse med muskelsammentrekninger, økt puls, sommerfuglfølelser etc. Ejakulasjon er en væske som kommer like etter /samtidig med orgasmefølelsen. Noen kvinner forteller at de også ejakulerer i forbindelse med orgasme, en væske som skriver seg fra små "poser" omkring urinrøret hos kvinnen...

[30.09.05 09:56]oppskrift på kvinnelig ejakulasjon

Hei. Vi oppdaget dette ved en tilfeldighet. Etter å ha hatt sex en god stund - må være veldig kåt. Dette funker det for oss når jeg bruker musklene og presser kuken ut samtidig som han trekker seg ut med et rykk. Ikke komplisert, men anbefales ikke i senga da det kan bli ganske så vått :o) Men; jeg får ikke orgasme samtidig som dette skjer, er det noen som får det? Og den blanke væsken som kommer ut lukter ikke urin.

R R

Svar: Takk for at dere ville dele dette med leserne. Fint om andre lesere også har innspill til dette temaet.

[22.04.05 11:17]kvinnens ejakusjon

et lite tilleggsspørsmål: Er det enklere eller vanskeligere (hvis mulig) å få til dette når man er godt voksen kontra ung? Vi er et et par på ca 40.......

ano nym

Svar: Jeg vil tro at dersom kvinnen ikke tilhører den gruppen som "det bare skjer av seg selv"- gruppen, må det nok en del jobbing til. Dette er en mix av teknikk, avslapping, stramming + hard work. Kvinner som har opplevd dette, som har dette under kontroll, må gjerne komme med sine "oppskrifter". Send inn!

[15.04.05 11:00]tilleggsspørsmål kvinnens ejekulasjon

Jeg har sett videoer av kvinner som mastruberer med dildo og når det går for dem spruter de piss og hyler som en fontene, er dette bare tull eller er dette også prostata lignende stoffer som du sier ? Trodde pissemusklene til damer ble stengt slik mannfolka sine muskler blir når vi onanerer.

Anno nymo

Svar: Det er ikke urin det er snakk om når det er snakk om kvinnelig ejakulasjon. Men i pornofilmer er det nok snakk om at det er urin.

[15.04.05 10:16]kvinnens ejakusjon

er denne virkelig, eller bare filmtriks? vil gjerne ha fakta, og gode råd hvordan man gjør dette.

ano nym

Svar: Jeg vil i første omgang foreslå at dere tar en titt på Cupidos nettsider, evt kjøper bladet. Der vil du finne filmer av Betty Dodson, en amerikansk forsker på orgasmer og ejakulasjon, som intervjuer kvinner og viser i filmen hvordan dette foregår.

Betty Dodson har undersøkt den væsken som kommer i forbindelse med ejakulasjonen og det viser seg at det er prostata - lignende stoffer, og ikke urin- som mange antar/har trodd. Væsken kommer fra kjertler som sitter mot urinrøret, på innsiden av skjeden som gjennom god nok stimulering vil skille ut en væske.

De kvinnene som har oppnådd dette, har delvis vært kvinner som har brukt mye tid på å få dette til, som har vært nysgjerrig på ulike former for orgasmer etc. Andre kvinner har opplevd dette "av seg selv" og har vært flaue og engstelig for at noe var galt, for eksempel.

[15.04.05 09:55]hei

jeg er ei jente som lurer på om det er normlat at når en får orgamse så kommer det kjempe mye, dette synes jeg er ekkelt og flaut, senga blir jo klissvåt.

Flau jente

Svar: Sjekk opp fenomenet gjennom Cupidos nettsider/blader og søk etter Betty Dodson sine filmer om temaet.

[25.02.05 11:10]Kvinnerlig ejukalasjon

Hei! Er det slik at det er vanlig at kvinner ejakulerer? Kan man trene seg opp til dette om man i utgangspunktet ikke gjør det? Har du noen erfaring med dette?

pontus pilatus

Svar: Mange kvinner har skrevet en god del om dette fenomenet. Oppsøk Annie Sprinklers websider, samt Betty Dodsons nettsider. Det finnes også film om dette. Se Cupidos nettsider.

Hilsen Eva [04.02.05 10:23]

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå