Høy, høyere, høyest?

Revebjeller engasjerer og Adresseavisen har fått mange henvendelser etter at vi lørdag skrev om Revebjellene på Byåsen som rager 180 centimeter over bakken.

Saken oppdateres.

2,43 meter. Så langt er det Line Cathrin Ekseth fra Hommelvik som kan skryte av å ha den lengste! Alle de seksti Revebjellene hun har i hagen er over to meter - den høyeste er 243 centimeter lang!2,30 meter. På Kyrksæterøra, vokser det også store Revebjeller. Den største ble 24. juli målt til 230 centimeter, og kommer til å få 103 bjeller. Barnebarnet Line blir liten i forhold, skriver Inger Lise Hammerfjell. 2,28 meter. Helge Williksen, Stokkøya, slenger seg med i kampen om Trøndelags høyeste Revebjelle, og når høyt opp med sine 228 centimeter. 2,09 meter. Randi Loktu, Trondheim, har en Revebjelle på 205 centimeter med 113 utvokste bjeller, pluss en på 209 centimeter med 110 utvokste bjeller. En tredje ble så høy at den måtte skjæres tilbake til sideskuddene. Litt over to meter. Inger Kristiansen på Jakobsli skriver at hun har en Revebjelle på over to meter. 2,0 meter. Eli Olson på Heimdal har hatt Revebjeller i mange år, og sier at de er uvanlig lange i år. Nå er hennes cirka to meter, men de vokser fortsatt.

Line Cathrin Ekseth fra Hommelvik kan så langt skryte av å ha Trøndelags lengste Revebjelle; 243 centimeter måler stilken. 2. plass. Blomsten til Inger Lise Hammerfjell strekker seg høyt over barnebarnet Line.

På forsiden nå