Men det er utenpå

Mot slutten av dette året, eller muligens i begynnelsen av 2002 om Bill og hans kumpaner ikke rekker deadline, så vil X-box lanseres.

Saken oppdateres.

Microsofts tv-konsoll skal konkurrere mot Playstation [under avvikling], Nintendo 64 [under avvikling], Playstation 2, Nintendos kommende Gamecube og Segas Dreamcast.

Konsollkrigen herjer, krangelen om hvem som er best er like intens som den er intetsigende. I tillegg har man alle oss som sverger til pc. Inni er vi dataspillere like, men det er utenpå.

To PS2-anmeldelser utgjør dagens spilltest-beholdning. Sonys nye konsoll er i ferd med å ta skikkelig av, men en kork i produksjonen hindrer foreløpig totalt verdensherredømme.

Vår Playstation-anmelder Henriksen melder forøvrig at han foreløpig ikke er mer enn sånn passe imponert over PS2-spillene. Han trodde de skulle være mye mer revolusjonerende, men venter fortsatt på de helt store opplevelsene.

Tilbake til pc og en gledelig melding for norske Funcom. Eventyrspillet «Den lengste reisen», som fikk terning 4 i Ut og ble sluppet før jul i 1999 i Norge, er av flere utenlandske nettsteder tildelt ni av ti mulige poeng og dessuten kåret til årets eventyrspill i 2000.

Gratulerer!

Jeg runder av med å (re)lansere et fast innslag, nemlig «Tre i skuddet», sterkt inspirert av en klassisk spalte i UKE-Adressa.

No One Lives Forever. Et av fjorårets desiderte høydepunkter ankom sent og vil glede mange også i 2001. Full av humor, gode meldinger og knalltøff action - med Lara Croft-utfordrer Cate Archer i hovedrollen.

Escape From Monkey Island. Det fjerde spillet i eventyrserien er det første i ekte 3D. Varme, snert og sinnssykt vanskelige utfordringer preger en fargerik og fornøydelig fortelling.

Alice [in Wonderland]. Noen fikser ikke helt at det under den fantastiske grafikken og de surrealistiske omgivelsene skjuler seg en ganske ordinær tredjepersonsskyter. Men det gjør jeg.

På forsiden nå