Erlend Loe takket med film laget av sønnen

Erlend Loe stakk av med hele to priser. Og takket med egen videohilsen, signert filmskaperen Sylvester mester.

Erlend Loe tok to priser og lot sønnen Sylvester lage denne fantastiske takkevideoen.

Saken oppdateres.

Erlend Loe er både årets trønderske forfatter og forfatter av årets norske bok «Slutten på verden som vi kjenner den» .

Sylvester mester

Loe kunne desverre ikke være til stede i Rockheim og takket med film. Bak takkefilmen står en filmskaper med kunstnernavnet Sylvester mester. Sylvester er sønnen til Erlend Loe og går til vanlig under navnet Sylvester de Faria Loe.

Loe gråter ikke

I filmen spør sønnen om ikke Erlend Loe skal gråte litt. Men det kunne ikke den prisvinnende forfatteren gjøre. I stedet får vi også med oss en vinkehilsen fra broren til Erlend Loe som sitter langt der borte i stua og vinker.

På forsiden nå