- Umulig å minnes Prince uten å snakke om sex

Musikken, talentet og ikke minst sex står i fokus når panelet minnes Prince som døde 21. april

Pop-ikonet Prince døde torsdag. OmAdressert-panelet minnes en av verdens største artister. 

Saken oppdateres.

OmAdressert-panelet må igjen kaste seg rundt for å minnes et av våre aller største kulturelle ikoner. Prince døde 21. april 57 år gammel og i likhet med David Bowie, som døde i januar, etterlater han et kunstnerskap som det knapt finnes maken til i popkulturhistorien.

Musikkjournalist Trygve Lundemo møtte Prince da artisten var på høyden i 1988. Han er gjest i panelet og diskuterer artistens karriere og innflytelse. I panelet er også politisk redaktør Tone Sofie Aglen som trodde «Little Red Corvette» handlet om bilkjøring og kulturkommentator Terje Eidsvåg som var gammel nok da låta kom til å skjønte at den handlet om noe helt annet.

Kulturredaktør Stian Wallum leder samtalen.

Utenfor vinduet snør det i april. Det gjør det av og til.

Du kan abonnere og lytte til podkasten via iTunes på denne linken.

Vil du høre episoden kan du trykke på denne linken, eller på bildet under.


OmAdressert Prince Spesial

 
 
På forsiden nå