Levva livet -  En podcast med Åge Aleksandersen

Åge om Lys og varme: - Låten er nok adskillig bedre enn meg

Åge Aleksandersen opplever at hans kanskje største suksess, «Lys og varme», tillegger ham egenskaper han ikke er i besittelse av. Hør ham fortelle om det her.

Åge Aleksandersen (t.h.) og Ole Jacob Hoel i Nidaros studio, hvor de lager podcasten «Levva Livet» i forbindelse med 70-årsjubileet til Åge Aleksandersen, og 35-årsjubileet for plata »Levva Livet».  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

I forbindelse med at Åge aleksandersen holder sin eneste konsert på norgesturneen på adressa.no lørdag, legger vi opp til et gjenhør med Åge-podcasten vi laget i fjor. God fornøyelse!

I 2019 har Åge Aleksandersen rundet 70 år, og det er 35 år siden han ga ut «Levva Livet».

Gjennom ni episoder, en for hver låt på albumet, snakker Åge Aleksandersen med Ole Jacob Hoel om sitt mest populære album, og dessuten om karrieren, turneene og selve livet.

Hva synes du om podcasten vår med Åge? Svar her og bli med i trekningen av gavekort!

Åge Aleksandersen opplevde alt en låtskriver kan drømme om med «Lys og varme», og han tror ikke han har spilt en eneste konsert de siste 35 årene uten at den har vært med. Her forteller han om låten som forandret karrieren og livet hans for alltid, og om at han selv ble tillagt egenskaper han slett ikke er i besittelse av.

Hør historien her:Du kan også høre podcasten via Itunes og på Spotify.

Du finner den også ved å søke på "Levva Livet" i podcast-appen på din Iphone. Liker du det du hører? Gi oss din vurdering på Itunes.

Vil du høre hele serien med en gang? Her kan du høre den via vår spilleliste:
På forsiden nå