Spurte om sigaretter samtidig som han viste frem kniv

Mann i 20-årene viste frem kniv på gata og i en kiosk.

Mannen i 20-årene skal ha vist frem en kniv inne i en kiosk, og flere skal ha følt at det var ubehagelig, ifølge politiet.   Foto: Håvard Jensen

Saken oppdateres.

En beruset mann med kniv ble observert i en kiosk i Midtbyen i Trondheim mandag kveld, ifølge en Twitter-melding fra politiet som ble lagt ut klokka 21.30.

- Pågrepet uten dramatikk

- Mannen viste frem en kniv, og andre som besøkte kiosken opplevde dette som truende. Vi har hentet inn mannen til arresten. Han ble pågrepet uten dramatikk, sier Bernt Tiller, operasjonsleder ved politiet i Trøndelag.

Politifaglig etterforskningsleder Hilde Gustafson ved Felles straffesakinntak (FSI) i Trøndelag politidistrikt opplyser tirsdag morgen at saken vil bli fulgt opp.

- Det vil være avhør av vitner og fornærmede utover dagen, sier hun.

Spurte om sigaretter

Krimvaktleder Øyvind Frantzen Eidsvold opplyser i 12-tida at de har avhørt én person som var i kontakt med den pågrepne mannen. Dette var kun et tilfeldig møte ute på gata, ifølge krimvaktlederen.

- Vi har fått avhørt denne personen som sa at den pågrepne mannen i 20-årene hadde spurt om sigaretter eller tabletter, forklarer krimvaktledere.

- Han ble henvist til Deli De luca og det ble sagt at han kunne få kjøpt seg sigaretter inne i kiosken, sier Frantzen Eidsvold.

Denne personen hadde oppfattet at mannen var truende, men samtidig observerte han at mannen hadde en kniv.

- Det gjenstår flere avhør i saken. Vi har ikke fått kontakt med noen av dem som var inne i kiosken. Vi har heller ikke avhørt siktede.

På forsiden nå