- Vi har tekstet med Rihanna etter showet. «Thank you - You guys gave me a hit», stod det.

Mikkel Storleer Eriksen og familien er på vei hjem etter en lang Grammy-dag når Adresseavisen får en prat med den historiske produsenten. Han er første nordmann med to Grammy-priser og mottar prisen samme uke som hans femte låt i løpet av ett år inntar førsteplassen på Billboard.

Stargate vant prisen for Best Dance Song med Only Girl (In The World) med Rihanna.

Prisen ble den eneste Rihanna fikk i løpet av kvelden, til tross for mange nominasjoner.

- Var hun glad for at hun fikk en Grammy via dere?

- Vel, egentlig er jo prisen til oss, så det er heller vi som må takke henne for at hun ga oss en pris, flirer Mikkel.

Etter å ha minglet med EMI etter showet gikk turen til kjendis-restauranten Katsjua, hvor Stargate feiret Grammy-prisen sammen med kollegene sine.

Rihanna og Katy i fyr og flamme

Grammy-helga er ikke bare prisutdelingsshow. Lørdag var den store festdagen med Clive Davis-party - der absolutt alle som betyr noe i popbransjen deltar.

- Det var artig å få catcha up med Rihanna og Katy Perry. De var begge i fyr og flamme fordi låtene våre har blitt så store hits. Katys låt «Fireworks» er på vei opp igjen - og det er veldig spesielt, sier Mikkel.

Stolt pappa

Å motta en Grammy er veldig spesielt, særlig på det private planet, mener Mikkel. Karrieremessig har de ikke så mye mer å bevise etter seks ekstremt suksessrike år i USA.

- Det betyr mest personlig for familien og teamet. I år hadde jeg med eldstedattera mi Elise i salen, og hun var enda mer gira enn oss andre. Hun var stolt av pappaen sin - og det varmer jo veldig, sier superprodusenten.

- Bussinessmessig er det kanskje ikke like viktig, men for all del, folk følger jo med – så det betyr jo litt. Men i denne bransjen er det kun en ting som teller og det er det du kommer opp med neste gang. Heldigvis er det ikke slik at du får gitt ut dårlige låter bare fordi du har en Grammy-statuett.

Takket Stargate: Rihanna var en av kveldens stjerner med to opptredener på Grammy-showet. Samarbeidet med Stargate førte til Grammy-pris.