Å motta en Grammy er veldig spesielt, særlig på det private planet, mener Mikkel. Karrieremessig har de ikke så mye mer å bevise etter seks ekstremt suksessrike år i USA.

Stolt av pappa

- Det betyr mest personlig for familien og teamet. I år hadde jeg med eldste dattera mi Elise i salen og hun var enda mer gira enn oss andre. Hun var stolt av pappaen sin og det varmer jo veldig, sier superprodusenten til adressa.no.

Kona Hege Christin Fossum var ved Mikkels side slik hun også var det da trondhjemmeren vant sin første Grammy i 2009.

God følelse

- Vi trodde egentlig ikke at vi kom til å vinne pris, men Hege hadde veldig god feeling i forkant av showet, sier Mikkel, mens Hege flirer i bakgrunnen. Familien er i bilen på vei hjem for å hvile ut etter en lang Grammy-dag. Mandag formiddag Los Angeles-tid reiser familien hjem til New York etter begivenhetsrike dager på vestkysten.

- Nå er det kvelden, ja. Ungene våkner jo til rett tid, sier familiefaren fra Trondheim, som i natt fikk sin andre Grammy-pris.

Følg adressa.no på Facebook

Stolt familie: Mikkel Storleer Eriksen og kona Hege Christin Fossum hadde med seg dattera Elise (7) på Grammy-showet sandag.
Stolt familie: Mikkel Storleer Eriksen og kona Hege Christin Fossum hadde med seg dattera Elise (7) på Grammy-showet søndag.