– Dette er sant for meg

Prinsesse Märtha Louise sier at livet tok en vending da hun fant sin skytsengel.

  Foto: Mari Vold

Saken oppdateres.

Over 600 personer kom for å høre forfatterne av «Møt din skytsengel» og «Englenes hemmeligheter» da de holdt foredrag og signerte bøker under Alternativmessen i Trondheim på lørdag.

Der snakket prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng om forskjellen på å lytte og å høre.

– Hvert menneske er unikt

Prinsesse Märtha Louise fortalte at hun både ble ensom og usikker da hun i ungdommen sluttet å lytte, men heller forsøkte «å høre etter». Men prinsessen sa at hun begynte å se innover i seg selv, inntil hun én dag traff sin egen skytsengel. Hesteinteressen vek veien for spiritualitet, og hun møtte Nordeng som hun startet Astarte Education, den såkalte engleskolen, sammen med.

– Det som er normalt for meg er å ha den spiritualiteten i livet. Mange forsøker å passe inn i den «normalboksen», men jeg kjenner egentlig ingen som gjør det. Hvert menneske er unikt og fantastisk, og vi har alle fantastiske potensialer vi kan leve ut, sier prinsesse Märtha Louise til adressa.no.

Boksuksess

Veldig mange velger også å lytte til prinsessens og Nordengs budskap. Ikke bare var det fullt hus på Alternativmessen i helgen. De to bøkene de har skrevet har et opplag på over 126 000, og da de signerte bøker på lørdag, strakte køen seg gjennom hele den lange håndballhallen. Prinsessen sier hun er overrasket over at de har solgt så mye, men er glad for interessen.

– Hvorfor tror dere dette har så stor appell?

– Jeg tror det dreier seg om det vi snakker om. Vi har begynt å lytte til hva som er sant. Det er en kommunikasjon som begynner med sannheten i hjertet, fortsetter med englene rundt oss, og derfra går det steg for steg. Jeg tror vår inspirasjon fører til at andre begynner å gjøre det samme, jeg håper i hvert fall det. Dette er i hvert fall veldig sant for meg, og sant for Elisabeth, sier prinsessen.

Les hele intervjuet med prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng i Adresseavisen på mandag.

 
        
            (Foto: Mari Vold)

  Foto: Mari Vold

På forsiden nå