Byggeskikkpris til barnehager

Svein Skibnes Arkitektkontor er tildelt Trondheim kommunes byggeskikkpris for 2012.

Kyvannet barnehage. 

Saken oppdateres.

Skibnes og hans medarbeidere får prisen for Lohove barnehage og Kyvannet barnehage, to prosjekter som har mye til felles blant annet fordi de er bygget av moduler. Begge barnehagene har dessuten et tett samspill med naturen.

De to bygningene greier ifølge juryen på mesterlig vis «å gi innerom til folk som liker best å være ute.» Juryen har også lagt vekt på at modulsystemet muliggjør effektiv bygging i en tid da det har vært svært høyt tempo i barnehageutbyggingen.

Ordfører Rita Ottervik delte ut prisen i ettermiddag og da samtidig hedrende omtale til et ekspedisjonsbygg på Brattøra som Pir II Arkitekter har tegnet.

Lohove barnehage. 

Lohove barnehage. 

På forsiden nå