– Det blir Motorpsycho, med enannen smak i tillegg, forklarer trommis Kenneth Kapstad.

Albumtittelen er allerede klar; «Still Life with Eggplant» heterskiva som slippes på vinyl av Rune Grammofon tolvte april. De seks låtene blespilt inn i Brygga studio i fjor høst, i det Kapstad beskriver som noen intensedager.

– Det var litt tilbake tilrøttene. Det var bare å rigge seg til og smelle inn låt på låt. Veldigforfriskende.

Lur gitarist

Der snek også Reine Fiske seg inn i prosjektet. Gitaristen oglydteknikeren fra Sverige er mest kjent fra bandet Dungen, men har også deltatti en rekke andre band, sist i det norske jazzrock-bandet Elephant9.

– Det e' en luring, sjø,forteller Kenneth Kapstad.

– Han har utrolig fine ører oger en veldig bra gitarist. Vi prøvde å få en litt annen palett inn iMotorpsycho. Nå har vi ikke bare en av verdens beste gitarister med, men to avverdens beste.

– Så det blir mye gitar?

– Både ja og nei. Det blirdefinitivt Motorpsycho.

– Hvordan har Reine Fiskepåvirket musikken?

– Låtene var ferdig laget, såkom han inn og brakte sin stemme inn i det. Han er flink til å finne sin plassog er en god sparringspartner.

Skal på turné

Det er både lange og korte låter på den nye plata, og alt ercatchy, lover Kenneth Kapstad. Konserter i Norge med den nye plata er foreløpigikke offisielt bekreftet. Men flere konserter i Tyskland rundt månedsskiftetapril-mai, er bekreftet på diverse spillesteders hjemmesider. «Tour withEggplant» er turneen døpt.

– Blir Reine Fiske med påturneen?

– Vi har veldig lyst til det,da. Det ville vært artig med en tur med dobbelgitar. Så det er vårt ønske å fådet til, svarer Kenneth Kapstad.