I ni år har Terje Tysland invitert til konsert hjemme på Vetlenget i Oppdal - og hvert år har han en eller flere gjesteartister.

Var du på festen og tok bilder eller filmet? Send til webred@adresseavisen.no.

I natt var gjestene Ole Dalen og Odd Reitan.

- Tror vi leverte bra

- Jeg introduserte Odd som en tidligere kollega. En gang musikant, alltid musikant, vet du. Vi kjenner hverandre fra langt tilbake, men grunnen til at dette kom i stand er vel mest at Odd er søskenbarnet til samboeren til bassisten. Og når familiene møtes, tok vel det ene ordet det andre, humrer Tysland til adressa.no dagen derpå.

- Det er alltid artig å overraske publikum - og jeg tror vi leverte «Heile livet for dæ» bra, sier Tysland.

- Det ble en kjempekveld med fint publikum. Jeg skal ikke påstå vi var heldige været, men det var i det minste oppholds da vi spilte. Vi trøndere kan forresten ikke bry oss så mye om været. Skal vi bare ta oss en fest og ha det artig når det er finvær, så vil det bli tamt, sier Tysland, som er en av få artister som inviterer sitt publikum på hjemmebane.

Tiårsjubileum neste år

Willie Nelson er en av de få internasjonale artistene som gjør det samme.

- Neste år er det tiårsjubileum for fest på tunet mitt. Dæven, det hadde vært artig å få Willie på Vetlenget!

Odd Reitan tok mikrofonen og sang «Heile livet for dæ» med Terje Tysland natt til søndag. Her er han avbildet i forbindelse med lanseringen av boka «Hvis jeg var president». Foto: Dino Trto
Neste år feirer Terje Tysland ti år med sin tradisjonelle hjemme hos-konsert, hvor han hvert år inviterer én eller flere gjesteartister. Bildet er fra femårsjubileet i 2009 og viser Geir «Smiley» Tosetaune (fra venstre) Peer Gynt, Edvard Vollvik, Reidar Larsen, Terje Tysland, Idar Vollvik, Asgeir Borgemoen, Brynjar Meling og Arne Jacobsen. Foto: TOMMY FOSSUM