«Flaut» og «blodpris» er to av uttrykkene som brukes i kommentarfeltene. «Trist når karrieren ender slik», skriver en twitterbruker.

Det er imidlertid uaktuelt å åpne for å selge bare billetter til Åge Aleksandersens konsert i Royal Albert Hall, opplyser arrangøren.

- Det har vært Åges og vårt ønske at de ansiktene han møter på konsert i Trondheim eller på Frøya skal være de samme som han møter i Royal Albert Hall, svarer Endre Storholt i Koment AS.

- Flaut!

«Jeg vil gjerne booke hotell og fly selv når jeg skal ut på tur. Dette var VELDIG skuffende ... :(», skriver en av dem som har kommentert saken på adressa.no.

«Håper at folk boikotter slikt tull», skriver en annen.

«Er det bare jeg som synes det høres rimelig tullete ut, å arrangere en konsert hvor de som bor i nærheten ikke er velkommen?» Skriver en tredje.

Forsvarer pakketurer

Storholt sier de har registrert diskusjonen omkring pakkeløsning og prisen. Likevel har de fått få reaksjoner direkte, med unntak av noen nordmenn bosatt i England, som lurer på hvordan de kan få kjøpt billetter.

Han forsvarer likevel pakketurordningen med at de er redde for at for mange billetter ellers vil kunne bli solgt til folk som bor i England og kanskje aldri har vært på Åge-konsert før.

- Dette er en spesiell begivenhet og han vil dele det med fansen, sier Storholt, før han legger til:

- Jeg antar at de som bor i verdensmetropolen London normalt synes det er bra. Akkurat nå er det en hemsko å bo i London og ikke i Trondheim.

8000 til 9000 kroner

På nettsiden der billetter bestilles understreker arrangøren at det kun selges pakker inkludert flybillett, hotell og selvsagt billett til konserten. Arrangørene skriver at de håper konserten vil bli en nasjonal begivenhet. De vil derfor sette opp fly fra Trondheim, Ålesund, Oslo og Bergen. Flere kritiserer prisene på pakkeløsningene.

- Vi kommer til å operere med to ulike pakker. En til 7900 kroner og en til 8900 kroner, sier Storholt til adressa.no.

På spørsmål om de økonomiske utsiktene dersom arrangementet selger ut, svarer han i en tekstmelding:

- Ser ut som om det dette kan bli ok økonomisk, om salget blir slik responsen tyder på. Break-even ligger ikke veldig langt unna utsolgt.

Sikrer seg depositum

De som vil kjøpe en billett vil ifølge informasjon på nettsiden i første rekke få sine kredittkort belastet med et ikke-refunderbart depositum på 2000 kroner. Salget avsluttes senest 1. juni i år, før om de ca. 3000 billettene selges ut.

Totalt er publikumskapasiteten i Royal Albert Hall på ca. 4900 plasser. Storholt viser til at sceneoppsettet og 1300 seter som er bundet opp av en ordning med «livstidsbilletter», gir begrenser antallet billetter.

- Skulle dere hatt flere plasser?

- Slik responsen er så langt så virker det nesten sånn, sier Storholt.

For Åge Aleksandersen & Sambandet er det en drøm å spille i Royal Albert Hall, men i kommentarfeltene antyder mange at drømmen er for dyr. Foto: ©RICHARD SAGEN;Adresseavisen, Foto: ©RICHARD SAGEN, Adresseavisen, +47 95198665