- Tigerstaden og Kakekrigen: No kjæm æ me kakan mine!

Heidi Sagli Husby (45) skal delta på kakekrigen.

Heidi Sagli Husbyfra Trondheim skal være med på kakekrigen  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Heidi Sagli Husby fra Trondheim fikk i dag en telefon fra Kakekrigen om at de hadde blitt veldig begeistret for kakene hun hadde med seg på audition for en uke siden. De ville gjerne ha henne med som deltaker i sesongen 2016.

- Jeg ble helt satt ut, og måtte ta en liten gråtepause. Men det var gledestårer altså, sier en veldig fornøyd Husby til adressa.no

Har sett alle episodene

45-åringen var aldri i tvil om hva hun skulle svare da tilbudet kom.

- Dette er min største drøm som går i oppfyllelse. Jeg elsker virkelig å bake, og har sett hver eneste episode av Kakekrigen de siste årene.

Les også: Søtt, seigt og syndig

Jobber som frisør

Til vanlig jobber Husby som frisør, noe hun har gjort i 29 år. Hun stortrives med frisørjobben sin, men baking er den store lidenskapen.

- Har bakt i flere år, men det er de siste to årene at jeg har bakt omtrent daglig. Jeg synes det er kjempestas å få være med som deltaker nå, det er stort for meg, sier 45-åringen.

Les også: Ti ting folk vil ha på martnan

Hardtrening

Husby har målet klart: Vinne Kakekrigen 2016.

- Det hadde vært en opplevelse for resten av livet. Jeg skal gjøre mitt aller beste for å vinne. Nå gjelder det bare å legge seg i hardtrening. Det er mange venner og familiemedlemmer som allerede har meldt seg til disposisjon for kake-test-smaking, sier Husby.

På forsiden nå