RBK-trenerne fikk landets «mest potente pris»

Testiklestadprisen deles ut til personer som har fått ting på stell.

- Første pokalen i år, sier Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun idet de mottar Testiklestadprisen.  Foto: OLE MARTIN WOLD

Saken oppdateres.

- Dette er den mest potente prisen i regionen, muligens i hele landet, mener Mads Bones, initiativtager, forfatter og skuespiller i «Slaget på Testiklestad».

Spelparodiforestillingen ble tidlig utsolgt og har gått for fulle tribuner på Sverresborg. Etter siste forestilling fredag delte staben ut Testiklestad-prisen. Utformingen av prisen står til navnet, ettersom prisen er utformet som et forgylt mannlig kjønnsorgan.

- Har reist kjerringa

Hedersbetegnelsen skal deles ut til noen som «har tro på seg selv og de rundt seg og som ikke er redd for å stikke fram snuten, som kort sagt har baller».

I år gikk prisen til Rosenborgs hovedtrener Kåre Ingebrigtsen og hans trenerteam Erik Hoftun og Jørn Jamtfall.

- Det er vanskelig å komme utenom Kåre Ingebrigtsen og hans trenerteam, ettersom de rett og slett har reist kjerringa, og gitt oss selvtilliten tilbake, mener Bones.

LES OGSÅ: Serieorgasmiske latterbrøl

- Ikke minst har de vist at angrep er det beste forsvar, og at det handler om å samle flest mulig poeng. Da gjør det ikke så mye at det gjør litt vondt i andre enden, sier Mads Bones.

- Første pokalen i år, var kommentaren til Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun da de mottok prisen.

Les anmeldelsen av Testiklestad-spelet: Dokk spelle kvarainner go' (Pluss)

Den første Testiklestad-prisen ble delt ut i fjor til skuespiller Paul Ottar Haga og resten av Haga-slekten som har satt sitt preg på Spelet på Stiklestad. Da ble prisen kalt Haga-nisseprisen - les mer her.

På forsiden nå