På mandag kom 34 år gamle Camilla Therese Grøseth fra Oppdal inn på Farmen som utfordrer. Det gjorde også Habiba Stray fra Kristiansund, Vidar Bryn fra Vossestrand og Jasdeep Sinhg Kalirai fra Oslo, og onsdag kveld skulle de faste deltakerne bestemme seg for hvilke to de ønsket å beholde på gården.

Hadde gledet seg

Hun hadde gledet seg til å se seg selv på TV. I forkant av kveldens episode har Grøseth fortalt at hun også tidligere har vurdert å melde seg på en realityserie.

- Jeg har pratet om at jeg kunne tenkt med å delta i en realityserie. Ei venninne av meg meldte meg på både 71 grader nord og Farmen for en del år siden, men da passet det dårlig fordi det var da broren min ble syk, fortalte Grøseth til OPP, som først omtalte realitydeltakelsen.

Grøseth hadde meldt seg på Farmen sammen med sin søster og far, og lenge antok hun at både hun og faren skulle delta. Slik ble det ikke. I sommer fikk hun beskjed om at hun måtte delta alene.

- Jeg hadde forberedt meg på å ha med pappa, men sånn ble det ikke. Det blir veldig spennende uansett og jeg gleder meg til å se programmet i kveld, sa Grøseth til trd.by før kveldens episode.

For sterk konkurrent

I kveldens episode holdt de fire utfordrerne en forsvarstale før de andre deltakerne i Farmen gjorde sin endelig avgjørelse. Grøseth følte seg sikker på å få noen stemmer, men til slutt trakk Habiba Stray det lengste strået av de to kvinnelige utfordrerne.

- Vi vil ha dem vi ser på som de minste konkurrentene, sa storbonden Eilev Bjerkerud da valget falt på Stray og Jasdeep Sinhg Kalirai. Dermed måtte Grøseth forlate gården sammen med Vidar Bryn.