Astrid S slapp ny video

Astrid Smeplass slapp overraskende musikkvideoen til sin nye singel «Hyde» onsdag ettermiddag.

Saken oppdateres.

Videoen ble sluppet gjennom det amerikanske nettstedet the FADER. Smeplass' manager Halvor Marstrander forteller at muligheten de fikk gjorde at de fikk fart på seg med å få ut videoen.

Snudde seg rundt

- Vi jobber tett med Astrids plateselskap i USA, så når vi fikk muligheten til å slippe videoen gjennom the FADER som er et kredibelt nettsted for ny musikk måtte vi bare snu oss rundt.

- Videoen skulle slippes i disse dager, så når en så spennende mulighet kom må vi benytte oss av den, legger han til.

Onsdag kom altså musikkvideoen som skildrer Astrid S i et forhold med en ung mann. Den ble spilt inn i løpet av fire dager tidligere i år på Island. Den er regissert av Hörður Sveinsson og Helgi Jóhannsson.

I en SMS til adressa.no skriver Astrid, som er i studio i Stockholm i disse dager, at hun likte å spille inn videoen på Island, men at det var en bakside.

- Hipp hurra, min andre musikkvideo. Det var en utrolig kul opplevelse å spille den inn på Island men også med en danser og et så stort filmcrew. Alle var så profesjonelle og flinke, og det hele gikk som en drøm bortsett fra å svømme i det iskalde vannet.

LES OGSÅ: - Astrid virker som ei usedvanlig kul og morsom jente

Inspirert av Mr. Hyde

I et intervju med adressa.no i forbindelse med utgivelsen av låten "Hyde" fortalte Astrid Smeplass at det er en sang hun skrev etter å ha lest historien om Dr. Jekyll og Mr. Hyde.

- Man kan bli en helt annen person av å være påvirket av alkohol eller andre stoffer, men også når man er forelsket eller har kjærlighetssorg. Jeg har selv hatt venner jeg ikke har kjent når de har hatt kjærlighetssorg, de har vært helt fjerne, fortalte hun rett før låten ble sluppet.

Populær låt

Singelen "Hyde" som fikk terningkast fem av adressa.nos anmelder, gjør det godt i inn- og utland om dagen. Onsdag kveld ligger den på 8. plass på VG lista topp 20.

I tillegg ligger låten på 6. plass på Spotify-listen Viral Hits Canada. Listen samler de 50 mest populære låtene i Canada om dagen, og i toppen har Astrid S selskap av blant andre Justin Bieber (4. plass) og Adele (2. plass).

Låta er produsert av den norske artisten og produsenten Lido.

På sin instragramkonto delte Astrid Smeplass flere bilder fra musikkvideoinnspillingen på Island. 

På sin instragramkonto delte Astrid Smeplass flere bilder fra musikkvideoinnspillingen på Island. 

På forsiden nå